U zocht op: verpakking algemeen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Presa

Antwerpsesteenweg 124 -2630Aartselaar

PRESATENDEUR biedt u op de Belgische markt het meest uitgebreide gamma aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.

Noordheuvel

Miksebaan 266 -2930Brasschaat

Bedrijven, organisaties en particulieren vertrouwen ons opdrachten toe die niet tot hun eigen kernactiviteit behoren. Zijnde uitbesteden productie, kwaliteitscontroles, verpakkingen, logistiek, promoties, toelevering arbeiders.

Brabopak

Uilenbaan 200 -2160Wommelgem

Inpakpapier verpakking kunststof verpakking plastiek verpakking polystreen verpakkingshoezen fantasiepapier feestverpakking geschenkverpakking paraffinepapier krimpfolien kunststoffolie laminaatfolie rekfolien soepele containers ...

Packing Support Benelux

Bergsebaan 80 -2960Brecht

Welkom in de webshop van noppenfolie-online.be. Wij leveren een erg uitgebreid assortiment beschermings materiaal zoals noppenfolie in diverse uitvoeringen, wikkelfolie in vele maten en diktes, PE folie, foam, schuimfolie, verpakkingstape, kleefband.

Lc Packaging Belgium

Kempenarestraat 55 -2860Sint-katelijne-waver

Ons familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van de huidige directeur Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels ...

G-plastics

Molenstraat(wee) 8 -2880Bornem

Bess International

Korte Doornikstraat 11 -2000Antwerpen

Greencast

Helmstraat 10 -2140Antwerpen