U zocht op: verpakking voeding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Verbeeck. M. Plastics

Turfputten 3 -2250Olen

Welkom bij Verbeeck Plastics, de referentie voor de plastic verpakking van uw voedingsmiddelen! Door middel van meer dan 20 jaar ervaring, voortdurende innovatie en klantgerichtheid creëert Verbeeck Plastics de perfecte verpakking.

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Belgian Paper Convertors

Berkenhoekstraat 3a -2861Sint-katelijne-waver

Belpaper verpakkingen, producent en groothandelaar van service- en industriële verpakking.

Rembrandt Invest

Gaston Geenslaan 21 -3200Aarschot

Rembrandt is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in kwalitatieve verpakkingsoplossingen. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van vlakkarton en het verwerken tot vouwdoosjes, sleeves, blisterkaarten, clips en zoveel meer.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Cbx Medical

Avenue Général Michel 1e -6000Charleroi

The Nuts & Dried Fruits Company

Kempenarestraat 48 -2860Sint-katelijne-waver

Driesen

Hannekenshoek(hrt) 36 -2200Herentals

Van advies, aanbod tot dienst-na-verkoop, Driesen wil een dynamische partner zijn die kwalitatieve totaaloplossingen biedt voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en horecazaken. Zowel in voeding als in niet-voeding.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.