U zocht op: verpakking voeding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...

Femaprint

Beernemsteenweg 91 -8750Wingene

Drukken van zelfklevende etiketten op rol in hoogkwalitatieve offset technologie. Wij zijn gespecialiseerd in de kleine tot middelgrote oplages. Bij ons primeert kwaliteit ! De ideale partner voor private label ondernemingen.

Sova Engineering

Szamotulystraat 18 -8700Tielt

Sova-Plastics produceert thermoplasten voor alle industrie-sectoren. Het bedrijf dat werd opgericht als eenmanszaak in 1983, is uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van spuitgieten technieken.

C.f.i. Productions

Nijverheidsstraat 34 -8020Oostkamp

Imagopackgroup

Nijverheidslaan 66 -8540Deerlijk

Welkom op de website van Imago-pak, groothandelaar in industriële - en voedingsverpakking.

Barias

Veldbosstraat 2 -8800Roeselare

Barias Roeselare, specialist in het uitvoeren van eenvoudige of moeilijk te automatiseren verpakkingsopdrachten van diepvriesproducten. Verpakken van diepvries producten, Barias Roeselare

Orizon West

Penninckstraat(onk) 2 -8840Staden

Als grossier zijn we verdeler van alle grote merken uit de bakkerijwereld. Ons assortiment bevat naast grondstoffen, diepvriesproducten en zuivel ook verpakkingen, etalagemateriaal, klein materieel en garniering.