U zocht op: verpakkingen bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Bastin & Co

Neerhonderd 37 -9230Massemen

BASTIN produceert sinds 1929 bedrukte, flexibele verpakkingen. Wij realiseren voor de food & non-food, alsook voor de farmaceutische en cosmetica sector uw flexo-bedrukte verpakking op maat.

Calipage - Adveo Belgium

Europalaan 69 -9800Petegem-aan-de-leie

Uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Allmark

Grote Leiestraat 117 -8570Anzegem

ALLMARK beschikt over een groot assortiment aan industriële en technische labels. Onze producten zijn inzetbaar in diverse sectoren zoals voeding, elektrotechniek, automotive, elektronica, apparatenbouw, petrochemie.

Rova

Meersbloem Leupegem 25 -9700Bevere

Uw partner voor verpakkingen en verpakkingsmachines. Door onze kennis vanuit de verpakkingen, hebben wij verpakkingsmachines ontwikkeld met een uitstekende verhouding prestatie/kwaliteit/prijs