U zocht op: verpakkingen leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Alfatechnics

Lindenlaan 30 -2460Kasterlee

Alfatechnics is een technische handelsonderneming, gespecialiseerd in blistermachines, flowpackmachines, thermovorm en vacuümvormmachines, krimpfolieverpakkingsmachines, sleeve machines en unidose machines.

Savepa

Dennenlaan 10 -2340Beerse

Sas Coffee, een familiebedrijf met passie voor koffie, is sinds 1947 gespecialiseerd in het melangeren, branden en verpakken van dit heerlijke product.

Nv Corent

Strijbroek 2 -2860Sint-katelijne-waver

Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Als een toonaangevend en professioneel inpakbedrijf bieden wij een breed assortiment verpakkingen voor diverse soorten AGF-producten

Didak Injection

Industrieweg 1 -2280Grobbendonk

Didak Injection nv is een modern spuitgietbedrijf dat beschikt over 25 machines met sluitkracht variërend van 25 ton tot 1500 ton.

Readybox

Hovesesteenweg 13 -2530Boechout

WE CARE, PERSONALLY!Readybox zet in op haar troeven plooiboxen, industriekisten(CKD) en opzetranden, om nieuwe toepassingen te ontwikkelen.In de commerciële relatie vinden wij het belangrijk dat onze klant zich goed voelt in ...

Schuljin

Herentalsebaan 358 -2160Wommelgem

Vermeiren

Kempenarestraat 50a -2860Sint-katelijne-waver

Decapac

Toekomstlaan(hrt) 28 -2200Herentals

Vandaag, met meer dan 30 jaar ervaring, heeft DECA een unieke plaats binnen de verpakkingsindustrie, dankzij haar 3 dochterbedrijven DECATECHNIC, DECAPAC en DECANOVA.

Cauwenbergh Maarten

Paashoekstraat 9 -2560Nijlen

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisfirma?U bent bij verhuizingen MOVE ME aan het juiste adres!