U zocht op: verpakkingen vinden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vib - Opleiding En Informatie

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

VIB – Vereniging voor Inkoop en Logistiek is een netwerkorganisatie van en voor professionals, verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en supply chain management binnen bedrijven of overheidsorganisaties in België.

Readybox

Hovesesteenweg 13 -2530Boechout

WE CARE, PERSONALLY!Readybox zet in op haar troeven plooiboxen, industriekisten(CKD) en opzetranden, om nieuwe toepassingen te ontwikkelen.In de commerciële relatie vinden wij het belangrijk dat onze klant zich goed voelt in ...

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Berdo

Krijgslaan 304 -2610Antwerpen

Belofe is gespecialiseerd in luxe verpakkingen, decoraties en tassen. Voor onder andere chocolaterie en patisserie, maar ook beauty en kapsalons weten ons steeds vaker te vinden.

Digi Belgium

Neerlandweg 7 -2610Wilrijk (antwerpen)

De DIGI-producten zijn terug te vinden bij het slachthuis of de veiling, verwerkings-, verpakkings- of verscentrales alsook bij de supermarkt, de winkel op de hoek of de markt.

Odth

Doelhaagstraat 72 -2840Rumst

ODTH is een gezond logistiek bedrijf dat zijn klanten het beste antwoord wil geven op hun logistieke vragen. Via autoweg, spoorweg of waterweg. Op meer dan 25 jaar tijd hebben we heel wat ervaring opgedaan in het handelen en opslaan van alle...