U zocht op: verpakkingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Dispack

Wayenborgstraat 8 -2800Mechelen

Dispack is gespecialiseerd in displays en verpakkingen. Onze jarenlange ervaring, creatieve oplossingen en een hoge mate van flexibiliteit zorgen ervoor dat u met uw product voor de dag kunt komen.

Multivac Belgium

Maanstraat 23 -2800Mechelen

Groothandel diverse machines voor de handel, n.e.g | groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | groothandel in overige machines voor de industrie

Sonoco Consumer Products Mechelen

Egide Walschaertsstraat 7 -2800Mechelen

Weidenhammer  ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS РУССКИЙ

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Apton

Liersesteenweg 491 -2800Mechelen

Box@home

Winketkaai 25 -2800Mechelen

Ben je om de een of andere reden op zoek naar tijdelijke opslag? Dan biedt de unieke en nieuwe opslagformule Box@Home voor jou gegarandeerd een oplossing op maat.

Today

Begijnenkerkhof 6 -2800Mechelen

We like working for start-ups as soon as they have good coffee, for companies with a rich history, or global players without one.

LŽextase

Hendrik Consciencestraat 15 -2800Mechelen

Russell Finex Nv

Zandvoortstraat 20 Ind C -2800Mechelen

Russell Finex is wereldleider in fijne zeefgaasscheiding. Met onze zeefmachines en filters, waarborgen en verbeteren de reputatie van bedrijven uit alle procesindustrieën over de hele wereld.