U zocht op: verpakkingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pavera

Sint-rafaëlsstraat 19 -8870Izegem

Sinds jaren zijn we een gespecialiseerde groothandel in wenskaarten en geschenkverpakkingen.We hebben een gevarieerd aanbod, en beschikken dan ook regelmatig over nieuwe artikelen.We bieden u een vlotte service.

Weise Flexible

Beselarestraat 184 -8980Beselare

Vr Plastics

Kanegemstraat 2 -8700Tielt

VR Plastics zorgt voor de juiste verpakking van uw product. Wij zijn een producent van verpakkingen in dunne plastics. Naast een standaardreeks van ongeveer 250 bakjes is maatwerk onze specialiteit.

Seuropak

Nijverheidslaan 10 -8560Gullegem

Het westen van België is historisch gekend omwille van zijn vlasindustrie. Ook de familie Seurynck was actief in deze sector en verwerkte oorspronkelijk vlas tot textiel. Als vlasverwerkend bedrijf was men reeds vertrouwd met de mogelijkheden!

Coeman Packaging

Textielstraat 17 -8790Waregem

Coeman Packaging is marktleider en dé specialist in eindverpakkingen, zowel materialen als machines.Bovendien specialiseren wij ons ook in milieu-oplossingen : onze balenpersen compacteren efficiënt uw karton- en folie-afval.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Europal Packaging

Beneluxpark 35 -8500Kortrijk

Europal Group is door haar diversiteit uitgegroeid tot een ISO gecertificeerd fullservice verpakkingsbedrijf van internationaal niveau. Naast ontwerp en productie van totaalconceptverpakkingen biedt zij supply chain services aan in diverse sectoren.

Miller Graphics Roeselare

Industrieweg 60 -8800Roeselare

Miller Graphics is gespecialiseerd in prepress en drukvormen voor verpakkingen en biedt geïntegreerde grafische dienstverlening aan merkeigenaars, retailers en drukkerijen. Onze groep omvat 13 vestigingen verspreid over 9 landen.