U zocht op: verpakkingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ds Smith Packaging Belgium

New-orleansstraat 100 -9000Gent

DS Smith is een toonaangevende Europese verpakkingsonderneming die klant specifieke verpakkingen produceert met de nadruk op geavanceerd design en lokale service dicht bij de klant.

Colacel

Kasterbant 1 -9000Gent

Colacel geeft een helder en soepel antwoord op uw verpakkingsproblemen.Een bedrijf met reeds meer dan 20 jaar ervaring.Als onderneming zijn wij vnl. gespecialiseerd in de verwerking van Cellofaan tot zakken, vellen, winkelrollen, vleeswareno

Erva Company

Begijnhoflaan 480 -9000Gent

Met Erva Company als betrouwbare samenwerking met nodige mankracht op het juiste moment creëert u meer ruimte voor uw onderneming uit te bouwen.

Keppensīkreaties

Limburgstraat 78 -9000Gent

Verpakking algemeen verpakking ontwerp communicatie adviesbureaus verpakking realisatie verpakking op maat verpakking voeding vulmateriaal verpakking elektronica netverpakking pallettisering

Contimeta

Driemasterstraat 80 -9000Gent

Contimeta heeft vestiging(en) in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingstechniek, bevestigingstechniek en compressoren.

Rpc Packaging Belgium

Singel 18 -9000Gent

Welcome to Nampak Europe Welcome to M.Y. Healthcare MY Healthcare is part of Nampak Europe, which was created from the global merger of Malbak Limited and Nampak Ltd in August 2002. Nampak Europe combines the trading names M.Y.Healthcare, Nampak Cart

Ganda-box

New-orleansstraat 24 -9000Gent

Kartonnages inpakpapier kokers karton buizen karton kartonverpakking karton dozen verpakking golfkarton geschenkverpakking

Amcor Flexibles Transpac

Ottergemsesteenweg-zuid 801 -9000Gent

Berry Gent

Singel 20 -9000Gent

Manufacturing the most diverse range of packaging products in the world, in a wide range of technologies in paper, plastic, metal and glass, Nampak is able to design and develop total packaging solutions.

Marco

Proeftuinstraat 28 -9000Gent

Quatremains

Jan Delvinlaan 114 -9000Gent

De naam van het design bureau Quatre Mains staat voor de vier handen van de stichters: Patrick De Grande en zijn echtgenote Els Goethals. Samen startten zij ruim 30 jaar geleden een ontwerpbureau voor verpakkingen

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.

Gandae - Vereniging Voor Sociale Integratie Van Personen Met Een Handicap

Gaardeniersweg 2 -9000Gent

Gandae vzw - Vereniging voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap, is ontstaan in het jaar 1965. In dit jaar namen vijf personen het besluit om een beschutte werkplaats op te richten, waar personen met een mentale handicap terecht konden.

Tesin

Franklin Rooseveltlaan 349 -9000Gent

Zie het essentiele in real-time om zo tijd en geld te besparen. De Cyclocam is een gebruiksvriendelijk meet- en callibratie-toestel om je leven aan de productielijn te vergemakkelijken.

Ducaju

Begijnhoflaan 452 -9000Gent

Du Caju Printing NV - Erpe Mere Du Caju Printing NV SA / Printing & Packaging / Vouwdozen - vlakkarton - vouwkarton - verpakking - displays - POS / Boîtes pliantes / carton plat / carton compact / emballage

Wonderful Brands

Franklin Rooseveltlaan 348u -9000Gent

Sofox

Hamerstraat 108 -9000Gent

Remarkable Europe

Onafhankelijkheidslaan 14 -9000Gent

Remarkable cre?ert en begeleidt sterke merken sinds 1989. Aan de hand van originele namen, frisse onderscheidende logo?s, prikkelende verpakkingen en een consistente corporate identity.

Verreries Du Brabant-glasfabrieken Van Brabant

De Pintelaan 272 -9000Gent

Glasfabrieken van Brabant is actief aanwezig op de glasmarkt sinds 1959.Na een productieverleden in het Brabantse ontpopte Glasfabrieken van Brabant zich tot een glastrader en fungeert nu vanuit Gent als partner voor de internationale glasproducent.

Ryhove

Koningsdal 24 -9000Gent

Maatwerkbedrijf Ryhove vzw biedt passende en blijvende tewerkstelling aan personen met een arbeidshandicap uit de regio Gent

Belorient

Koningin Maria Hendrikaplein 7 -9000Gent

Rousselot

Meulestedekaai 81 -9000Gent

Allchem

Zeeschipstraat 175 -9000Gent

handel in strooizout en aanverwante toestellen

De 6 Helmen

Vijfwindgatenstraat 21 -9000Gent

Werken-vlaanderen

Bomastraat 14b -9000Gent

Werken Vlaanderen levert teams van arbeidskrachten voor logistieke ondersteuning, houtbekisting en palletherstelling, als heftruckbestuurder en voor het verwerken van voeding.

The Profile Company

Tijgerstraat 5 -9000Gent

The Profile Company bvba is actief in trading en advies.Door onze jarenlange ervaring (20 jaar SOLVAY) en een grondige marktkennis, zijn wij de aangewezen partner om uw projecten in de kunststofwereld te verwezenlijken.