U zocht op: verpakkingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Calipage - Adveo Belgium

Europalaan 69 -9800Petegem-aan-de-leie

Uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Industrial Tape Solutions

Europalaan 24 -9800Petegem-aan-de-leie

Globius brengt kleefband, omsnoering, folie en toebehoren op de Belgische markt. Onze klanten zijn voornamelijk productiebedrijven uit diverse sectoren en hun logistieke partners.

Digilinck

E3-laan 2 -9800Astene

U wil ongetwijfeld de leveringstermijn van uw verpakkingsdrukwerk doen dalen. U bent op zoek naar een flexibele oplossing in tijd, oplage en budget? Digilinck.be realiseert uw digitaal verpakkingsdrukwerk in 2 dagen.

Besttube

Europalaan 137 -9800Deinze

ICT Solution BVBA ICT Solution - FacilITate ICT Solution BVBA

Sapac Packaging & Recycling

Filliersdreef 22 -9800Bachte-maria-leerne

Sapac innoveert, bedenkt, ontwerpt en realiseert sedert 1995 diverse PU schuim systemen, waarbij een tiental patenten zowel in de Europese gemeenschap als USA.

Compo Expert Benelux

Filliersdreef 14 -9800Deinze

Wil je iets goed doen voor je planten en het milieu? Ontdek hier ons nieuwe assortiment Organic & Recycled met gerecycleerde grondstoffen en verpakkingen!

Eggermont Invest

E 3 Laan 68 -9800Deinze

Wij ontwerpen en drukken uw:Tijdschriften, catalogi, brochures,jaarverslagen, boeken, kalenders,verpakkingen, briefpapier, enveloppes,facturen, flyers, mailings,inkomkaarten, affiches (max. 50x70cm),folders, gelegenheidsdrukwerk

Filliers Distillery

Leernsesteenweg 5 -9800Deinze

Graanstokerij Filliers (Deinze) is een van de marktleiders in België voor jonge, oude en vintage graanjenever, diverse fruitjenevers, creams (vanille, chocolade, banaan, coconut), likeuren en vodka based drinks. Geschenkverpakkingen en bedrijfsbezoek

Filliers En Filliers

Leernsesteenweg 5 -9800Deinze

Graanstokerij Filliers (Deinze) is een van de marktleiders in België voor jonge, oude en vintage graanjenever, diverse fruitjenevers, creams (vanille, chocolade, banaan, coconut), likeuren en vodka based drinks. Geschenkverpakkingen en bedrijfsbezoek

Ge-ka Supplies

Clemence Dosschestraat 17 -9800Deinze

Vamatec

Winkelstraat 87 -9800Deinze

Sinds de oprichting in 1993 profileert Vamatec zich als exclusief invoerder en verdeler van een compleet pakket kwalitatieve merken voor de metaalverwerkende nijverheid. Ons gekwalificeerd team biedt u een meerwaarde door klantgericht advies