U zocht op: verreikers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haut

Hogenakkerhoekstraat 4 -9150Rupelmonde

Het bedrijf biedt de hoogste graad van dienstverlening en is gespecialiseerd in het leveren van machines en materieel voor wegenbouw, grond- en rioleringswerken, woningbouw, prefab en industriële constructies, hoogbouw, industriebouw en waterbouw.

Bobcat Center Antwerpen

Herman De Nayerstraat 2 -2550Kontich

Groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | groothandel in machines voor bouw, weg-, waterbouw

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Traktoren En Landbouwmachines Marcel Vercauteren

Tuinlaan 49 -9111Sint-niklaas

Wij zijn gespecialiseerd in:de verkoop en herstelling van land-en tuinbouwtractorenvan Renault, Claas en Lemken.Verkoop en herstelling van alle machines en hun toebehoren.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Kemp

Zwaarveld 16 -9220Hamme