U zocht op: vervaardiging verdeelinrichtingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Aeg Tranzcom

Biestebroekkaai 300 -1070Anderlecht

AEG Belgium is een verdeler en integrator van elektrische uitrustingen en aanbieder van `turnkey` oplossingen. AEG Belgium bedient de Energie-, Stroom- en Publieke markten met een allesomvattend gamma aan producten en oplossingen met betrekking ...

Nexans Network Solutions

Alsembergsesteenweg 2 -1501Halle

De Groep Nexans, wereldwijd leider in de kabelindustrie, biedt een uitgebreid gamma producten en diensten aan, van koperkabels en optische vezelkabels tot kabeloplossingen voor infrastructuur, industrie en gebouwen.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Adb Safegate

Leuvensesteenweg 585 -1930Zaventem

Robus Lift

Thevenetlaan (louis) 10 -1500Halle

Robus Lift heeft een complete concept van liften en sturingen waarmee onze klanten succesvol worden verholpen. De productie van onze Elektrische of Hydrolieke Lift wordt gemaakt ter behoefte van de klant.

Technibart

Kompenhofstraat 6 -1980Zemst

Unify Communications

G. Demeurslaan 132 -1654Beersel

Unify, formerly Siemens Enterprise Communications, is a global communications software and services company. Our new name reflects perfectly what we do: we unify our customers’ communications systems