U zocht op: vervoer op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Modern Car Limousine Service

Firmin Lecharlierlaan 85 -1090Brussel 9

In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag één van de grootste vloten van België. Onze specialiteit: zakenlui, officiële bezoeken, toerisme, ... Ons oogmerk: voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant...

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Taxi Safe

Streeklaan 30 -3060Bertem

Taxi Safe uit Leuven is een taxibedrijf actief in de regio Leuven. Al jaren is Taxi Safe een betrouwbare keuze voor taxivervoer in en rond Leuven.

Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Action Global Services

Celideestraat 42-44 -1080Sint-jans-molenbeek

Eurotravel Brussels

Kweepereboomlaan 68 -1082Sint-agatha-berchem

Autocars Van Gysegem Autocars van Gysegem Autocars, Van Gysegem, Brussel, busreizen, autocarreizen, reisbureau, reizen op maat, touroperator, autoreizen, vliegtuigreizen

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Vls-express

Excelsiorlaan 57 -1930Zaventem

ast onze Nationale en Internationale Express-diensten, 24H-dienst en Transport op maat bieden wij op vraag van onze klanten een nieuw product aan : SAME DAY DELIVERY

Infinity

Krokussenlaan 4 -1070Anderlecht

Autocars Bell Tours

Bergensesteenweg 772 -1600Sint-pieters-leeuw

BELL TOURS Verhuring Autocars Eigen reisprogramma`s voor ééndaagse en meerdaagse reizen Verkoop van reizen met touroperators Reizen op maat Meer dan 50 jaar ervaring !!! Voor al uw reizen groot en klein moet u bij Reizen Bell Tours zijn.

B & S Transport

Nieuwbaan 116 -1785Merchtem

B & S Transport BVBA is een kleine onderneming, daardoor kunnen we een zeer flexibele dienstverlening aanbieden, op maat van de klant. We kunnen inspelen op elke vraag.Het vervoer van losgestorte goederen is onze core-business geworden.