U zocht op: verwarming badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Jonny De Beule

Doornpark 65 -9120Beveren-waas

Debeule, waardevol in water en warmte. Badkamerrenovatie en installatie verwarming.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Van Noten Dave

Belegstraat 59 -2018Antwerpen

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

Loodgieterij De Keuster

Elststraat 30 -2660Hoboken

Loodgieterij De Keuster te Hoboken is uw specialist voor badkamers, sanitair en verwarming. Specialist in Junkers-Vaillant-Oertli Familiebedrijf met 60 jaar ervaring !

Renozen

Oude Leeuwenrui 8 -2000Antwerpen 1

RenoZen, uw specialist in badkamerrenovaties regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

Installatietechnieken Gebruers

Keurelaan 20 -2180Antwerpen

U kan steeds bij ons terecht voor al u werken rond Centrale verwarming,sanitair en elektriciteit. Ons team staat voor u klaar voor alle plaatsing,herstellingen en onderhoud.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.