U zocht op: verwarming badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Lauryssen Service

D´hoef 3 -2960Brecht

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken. De laatste jaren hebben wij onze kennis over hernieuwbare energie verder uitgebreid en specialiseerden ons eveneens in badkamerrenovaties.

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

Renozen

Oude Leeuwenrui 8 -2000Antwerpen 1

RenoZen, uw specialist in badkamerrenovaties regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

Installatietechnieken Gebruers

Keurelaan 20 -2180Antwerpen

U kan steeds bij ons terecht voor al u werken rond Centrale verwarming,sanitair en elektriciteit. Ons team staat voor u klaar voor alle plaatsing,herstellingen en onderhoud.

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke