U zocht op: verwarming woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

A.d.batiment

Groot-bijgaardenstraat 256 -1082Sint-agatha-berchem

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

M.h. Technics

Ninoofsesteenweg 607 -1500Halle

M.H. Technics helpt u met de algemene elektriciteit, airconditioning, ventilatie, warmtepompen, centrale stofzuig systemen en zonne-energie.

Ecowatt - Vandenbroecke

Tuilstraat 32 -1982Zemst

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen.

Terre & Feu

Pololaan 76 -1150Sint-pieters-woluwe

VENTILATIE - AIRCONDITIONINGLUCHTZUIVERING - LUCHTONTVOCHTIGINGGECONTROLEERDE MECHANISCHE VENTILATIEOntgeuren en parfumerenIndustriële en residentiële ventilatorenvoor allerhande toepassingen. Vrijblijvend advies en onderzoek

Gesimmo Partner

Fonteinstraat 18 -1640Sint-genesius-rode

Crd

Tervuurse Steenweg 17 -1160Oudergem