U zocht op: verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imtech Projects - Alken

Hendrikstraat 120 -3570Alken

Imtech Belgium N.V. is een krachtige partij op de markten van elektrotechniek, HVAC, sanitair en special piping, industrië le automatisering en telematica, inclusief maintenance voor gebouwen, de industrie,inc. chemie en petr

Penxten C.v. En Sanitair

Motstraat 30 -3570Alken

Al 50 jaar plaatsen we verwarmingsinstallaties in diverse gebouwen zoals woningen, appartementen, scholen en industrie en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Imtech Maintenance

Hendrikstraat 120 -3570Alken

Imtech Belgium N.V. is een krachtige partij op de markten van elektrotechniek, HVAC, sanitair en special piping, industrië le automatisering en telematica, inclusief maintenance (een compleet dienstenpakket voor technisch behe

Iliaens

Kolmenstraat 1307 -3570Alken

Bij Iliaens kan iedereen terecht voor een zeer brede waaier van diensten en producten.Dit zowel op professioneel als particulier vlak.

Croes-bellen

Industrieterrein Kolmen 1208 -3570Alken

Buderus Belgium Welkom bij Buderus België U bevindt zich op de vernieuwde website van Buderus België Bienvenue chez Buderus Belgique Vous vous trouvez sur le nouveau site de Buderus Belgique Home Actueel Over ons Producten Documentatie Contact Jobs H

Cooltech

Kolmenstraat 1607 -3570Alken

Cooltech is een multidisciplinair studie- en installatiebedrijf voor flexibele en resultaatgerichte oplossingen inzake industriële koeling, proceskoeling, airconditioning en koel- en diepvriesmeubelen.

Soetaers

Klameerstraat 37 -3570Alken

De firma Soetaers is gespecialiseerd in airco, koeling, warmtepompen, ventilatie en luchtzuivering

Bouwbedrijf Dethier

Industrieterrein Kolmen 1107 -3570Alken

Al bijna 70 jaar is Dethier een groeiende speler in de Vlaamse bouwsector. Dethier decennium na decennium verder aan een financieel gezonde onderneming met een goede reputatie, zowel bij onderaannemers als investeerders en cliënteel.

Markus

Kruisstraat 66 -3570Alken

Op zoek naar een kwalitatieve nieuwbouw woning of appartement Bij Markus krijgt elk nieuwbouwproject een persoonlijke aanpak!