U zocht op: verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jaga

Verbindingslaan 16 -3590Diepenbeek

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel.

Goeco

Duifhuisweg 19 -3590Diepenbeek

Met aternatieve brandstoffen proberen we een antwoord te geven op de vraag van vandaag. Wij proberen dit AUTONOOM te doen. Onafhankelijk van de energieleveranciers van morgen. Daarom de keuze van zonneboilers en pelletketels.

Jodika

Nieuwstraat 192 -3590Diepenbeek

Jodika NV richt zich tot de installateur en vakhandel met een kwalitatief en uitgesproken gamma

New Therm Service

Nieuwstraat 192 -3590Diepenbeek

Jodika NV richt zich tot de installateur en vakhandel met een kwalitatief en uitgesproken gammaEen gerichte verkoopsstrategie biedt ons de mogelijkheid elke klant een maximale service en prijsgarantie te verlenen.

Euradius

Kempenstraat 165 -3590Diepenbeek

Euradius is gespecialiseerd in de restauratie en verkoop van antieke verwarming-en kookhaarden enwel voor gebruik met de verschillende brandstoffen.

Tri-cam

Dorpheidestraat 30 -3590Diepenbeek

klimaatbeheersing, woningventilatie

Het Onderdelenhuis

Demerstraat 8 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis: De specialist in stofzuigerzakken Het Onderdelenhuis belgie, belgique, belgium, broodbakmachines, chonja, centrale stofzuiger, de jong, droger, diepenbeek, demerstraat, flipper, fietsonderdelen, fiets, giovanni, grooth

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek

Cojo

Havenlaan 75 -3590Diepenbeek

Cojo Computers Home | About Us | Contact Us Cojo Computers Prijslijsten Tweede Hands Promoties Links Welkom bij CojoComputers Bij ons ben je op de juiste plaats voor de nieuwste computersystemen, zowel onderdelen als herstellingen. Wij zijn een jong

M.f.c. International

Kapelstraat 32 -3590Diepenbeek

Verkoop van koffie in elke vorm: bonen, gemalen, pads, fairetrade. Ook toebehoren: melk, suiker, koekjes, soepen. Espressotoestellen voor particulieren, kmo, zelfstandigen en horeca met permanente service en onderhoud

Machiels Raf

Dorpheidestraat 134 A -3590Diepenbeek

Isoglobe

Ambachtsstraat 5 -3590Diepenbeek

ISOGLOBE is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, door een mengsel van isolatieparels (EPS parels) en brandbestendige lijm in de spouwmuren te injecteren.

L.i.c.

Oude Baan 64 -3590Diepenbeek

LIC Woningbouw in Diepenbeek, Limburg helpt u met goedkoop en budgetvriendelijk bouwen. Daarnaast doet LIC ook aan bouwcoördinatie en zijn we gespecialiseerd in woningen voor invaliden en mindervaliden.

V.g. Elec

Duifhuisweg 13 -3590Diepenbeek

Nvk

Duifhuisweg 17 -3590Diepenbeek

Dienstencompagnie

Marktplein 30 -3590Diepenbeek

De Dienstenbrigade rukt uit om u het leven wat gemakkelijker te maken. Onze missie? Vraag en aanbod op het vlak van poetshulp maximaal op elkaar afstemmen. En dit via het supereenvoudige, superaantrekkelijke systeem van dienstencheques.

Appermont Gebroeders

Mortelstraat 28 -3590Diepenbeek

Vader Jan Appermont richtte het bedrijf op in 1969 als tuincentra. Van tuincentra kwam er al snel tuinaanleg en onderhoud bij. Eén voor één kwamen de zonen in het bedrijf en was de eerste stap gezet naar Gebr. Appermont bvba.

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek