U zocht op: villa bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tilbo-construct

Visvangststraat 56 -3582Beringen

Behalve voor nieuwbouw kunt u bij Tilbo - Construct ook terecht voor renovatieprojecten, inclusief het plaatsen van bijgebouwen. Passiefbouw en de verkoop van nieuwbouw behoren eveneens tot hun dienstenpakket.

Splendid

Industrieweg 41 -3583Beringen

Bouwbedrijf Splendid Paal-Beringen voor villa`s, woningen, bouwgronden, sleutel op de deur villabouw en woningbouw villabouw woningbouw sleutel op de deur

Algemeen Bouw Comfort Villa

Genkersteenweg 32 -3500Hasselt

Sinds 1985 is ABC-Villa actief in de villa- en traditionele woningbouw in België en een gedeelte van Nederland. Al die tijd al varen we als villabouwers een eigen koers door te kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak van ieder bouwproject.

Willems Vastgoed

Pironlaan 6 B3 -3550Heusden-zolder

Onze service en expertise op vlak van immobiliën geven u de beste garanties op uw droom te realiseren: betaalbaar wonen of bouwen dankzij een zorgeloze aankoop.

Rvm Villabouw

Ganzestraat 55 -3590Diepenbeek

Projectbouw Brems

Spierhoofseweg 26 -3520Zonhoven

Brems Projectbouw BVBA is reeds jaren de specialist in woningbouw en villabouw.Wij staan in voor het bouwen van nieuwbouwwoningen in alle bouwstijlen: klassiek, landelijk, klassieke landhuizen, pastorijstijl, hedendaags, romantisch, strak, modern...

Gaethofs En Co

Holststraat 109 -3583Beringen

Al meer dan 55 jaar geniet onze bouwfirma Gaethofs & Co uit Paal, Beringen in Limburg van een uitstekende reputatie op gebied van algemene aanneming van bouwwerken, zowel van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur woningen, villa´s en appartementen.