U zocht op: villabouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tilbo-construct

Visvangststraat 56 -3582Beringen

Behalve voor nieuwbouw kunt u bij Tilbo - Construct ook terecht voor renovatieprojecten, inclusief het plaatsen van bijgebouwen. Passiefbouw en de verkoop van nieuwbouw behoren eveneens tot hun dienstenpakket.

Splendid

Industrieweg 41 -3583Beringen

Bouwbedrijf Splendid Paal-Beringen voor villa`s, woningen, bouwgronden, sleutel op de deur villabouw en woningbouw villabouw woningbouw sleutel op de deur

Algemeen Bouw Comfort Villa

Genkersteenweg 32 -3500Hasselt

Sinds 1985 is ABC-Villa actief in de villa- en traditionele woningbouw in België en een gedeelte van Nederland. Al die tijd al varen we als villabouwers een eigen koers door te kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak van ieder bouwproject.

Rvm Villabouw

Ganzestraat 55 -3590Diepenbeek

Stessens Beheer

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Stessens is uw betrouwbare partner in woning- en villabouw. Woningen worden naar keuze volledig afgewerkt (“sleutel-op-de-deur”) of winddicht opgeleverd.

Projectbouw Brems

Spierhoofseweg 26 -3520Zonhoven

Brems Projectbouw BVBA is reeds jaren de specialist in woningbouw en villabouw.Wij staan in voor het bouwen van nieuwbouwwoningen in alle bouwstijlen: klassiek, landelijk, klassieke landhuizen, pastorijstijl, hedendaags, romantisch, strak, modern...

Glas Ceyssens

Mijnwerkerslaan 35 -3550Heusden-zolder

Glasverwarming zorgt voor een optimaal comfort. In hoofd- en bijverwarming.Zowel zwembaden en wintertuinen zijn hiervoor uitermate geschikt maar ook kantoorgebouwen alsmede de eenvoudige particuliere renovatie en villabouw.