U zocht op: vloerbedekking op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Teck & Co

Moerplas 67 -2870Puurs-sint-amands

Bestaat als trappenmaker sinds 1932

Kast-id

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat Kast-ID Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Plm Concepts

Brasschaatselei 5 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor keukens, trappen, venstertabletten, badkamers, gevelbekleding, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u van ons een degelijk advies en vakmanschap verwachten.

Schilder - & Decoratiewerken Bernaerts

Heirbaan 15 -2640Mortsel

We bieden service en creatief maatwerk aan op het vlak van: schilderwerken, zowel binnen als buiten muurbekleding raamdecoratie vloerbekleding

Van De Velde

Antwerpsestraat 106 -2850Boom

Wij bieden zowel op vlak van verwarming als sanitair een zeer uitgebreid gamma.Wij verzorgen niet enkel volledig afgewerkte projecten, maar bieden op uw maat gemaakte pakketten voor zelfplaatsing. Uiteraard met de nodige technische ondersteuning.

Sadania

Kapelstraat 73 -2660Antwerpen

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.