U zocht op: vloerbedekking op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Bruijne Decoratie

`t Walletje 92 -8300Knokke-heist

Erwin en Hilde De Bruijne zijn meester-inrichters. Ze zetten kleur naar hun hand. Creëren warmte en structuur met textiel. En geven invulling aan uw woondromen.

Recon Bouw

Oude Weg 39 -9991Maldegem

RECON Group is een modern familiaal bouwbedrijf.Het bedrijf richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, brand- en waterschadesanering en binnen- en buitenschrijnwerk.

Deketelaere Partners

Gistelsteenweg 83 -8490Jabbeke

Het bedrijf verzorgt hoofdzakelijk de totaalrenovatie en de inrichting van gebouwen. Vooral de betere woning en hotels behoren tot het cliënteel, maar ook de overheid kunnen wij tot onze klanten rekenen.

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Europort Company

Brugsesteenweg 100 -8740Pittem

EUROPORT bvba - Uw interieur in oude eik...

Hellebuyck

Verrekijker 51 -8750Wingene

Wilt u een interieur die perfect in balans is tussen comfort, gebruikgemak en stijl ?Dan bent u bij Hellebuyck NV aan het goede adres.

De Decker

Leeuw Van Vlaanderenlaan 13a -9950Waarschoot

Keukens en badkamers Dedecker. Een uitgebreid palet aan mogelijkheden en maatwerk. Keukens & badkamers - Dedecker keukens,badkamers,dedecker,keuken,badkamer,op maat,sfeer,ruimte,comfort,harmonie,creativiteit

Huysman Bouw

Stationsstraat 83 -9900Eeklo

Huysman Bouw staat voor meer dan 45 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen.

Klimber - Brede

Zwevezelestraat 11 -8820Torhout

Wij focussen ons op het ontwerpen en produceren van klim- en speeltoestellen op maat! Daarnaast is er ook mogelijkheid tot verhuur van onze klim- en speeltoestellen.

Select Style

Dreef Ter Panne 1 A -8000Brugge

Wij bieden een groot gamma in schuimen, soft, medium of hard in alle vormen en maten. aangepast aan uw wensen. Ook hebben wij een goed gamma in kwaliteitsvulling met comfort van dons voor het vullen van uw kussens, voetbanken, poefs, ... enz.