U zocht op: vloerbedekking op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marbrino

Klepkouterstraat 8 -9800Deinze

Marbrino is sinds 1961 een bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap. Meer dan 50 jaar later, richt Marbrino zich op totaalprojecten van uw haard en interieur .

Recon Bouw

Oude Weg 39 -9991Maldegem

RECON Group is een modern familiaal bouwbedrijf.Het bedrijf richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, brand- en waterschadesanering en binnen- en buitenschrijnwerk.

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Vanda Meubelen

Molenstraat(wat) 66 -9988Sint-laureins

Een interieur op maat van uw persoonlijke wensen, aangepast aan uw manier van werken en leven, zonder in te boeten aan kwaliteit en stijl.

De Decker

Leeuw Van Vlaanderenlaan 13a -9950Waarschoot

Keukens en badkamers Dedecker. Een uitgebreid palet aan mogelijkheden en maatwerk. Keukens & badkamers - Dedecker keukens,badkamers,dedecker,keuken,badkamer,op maat,sfeer,ruimte,comfort,harmonie,creativiteit

Decotora

Ommegangstraat 33 -9800Deinze

Ons bedrijf startte na de oorlog met een schildersbedrijf, die na 3 generatie nog steeds u de fijne afwerking biedt van de schilderskunst. Steeds gaan wij u adviseren hoe u best u interieur bekleed en welke materialen voor u in gebruik de beste lijken.

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.

Huysman Bouw

Stationsstraat 83 -9900Eeklo

Huysman Bouw staat voor meer dan 45 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen.

Evera

Jacques Paryslaan 26 -9940Evergem

Evera keukenperfectie EVERA keukenperfectie Gamma Keukens Badkamers Andere Aanbiedingen WIJ MAKEN keukens - badkamermeubelen - wandkasten - bureel- en praktijkinrichtingen - alle speciale meubilering ALLES OP MAAT gemaakt in eigen atelier door vakmen