U zocht op: vloerbedekking winkel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geerts

Turnhoutsebaan 198 -2400Mol

Bij Geerts Interieur ben je aan het juiste adres voor alle soorten vloerbekleding vasttapijt, parket, tapijt, laminaat, kurk, vinyl, LVT, linoleum, PVC, rubber, geweven vinyl, traplopers en raamdecoratie.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...

K.h. Services

Witte Weg 1 -3582Beringen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van soepele vloerbekleding. Voornamelijk actief in de projectsector (professioneel gebruikte vloeren zoals ziekenhuizen, kantoren, enz.). 20 jaar ervaring.

Polfliet Franky

Maskensstraat 26 -2235Hulshout

Aarschot Paint

Liersesteenweg 159 -3200Aarschot

Beneens Bouw En Interieur

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze specialiteiten zijn exclusieve woonprojecten, winkel- en kantoorinrichting. In het B2B segment en de openbare sector willen we door een pro-actieve marktbenadering onze groei realiseren.