U zocht op: vloerbekleding kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Event Flooring Services

Hoogveld 90 -9200Dendermonde

EFS is gespecialiseerd in de verkoop , plaatsing en recyclage van ecologisch verantwoord beurs- en event tapijt. Event Flooring Services is een dochteronderneming van naaldvilt producent De Saedeleir en een zusterbedrijf van Sommer Needlepunch.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

De Mey - Fassaert

Kolkstraat(vra) 43 -9120Beveren

De Mey - Fassaert Bvba te Moerbeke-Waas: daar kennen ze hun vak! De Mey - Fassaert Bvba te Moerbeke-Waas: daar kennen ze hun vak! de mey-fassaert bvba,moerbeke-waas,belgique,belgium,belgië,belgien,proximedia,aankoop,verkoop,bouwmaterialen,rustiek,ste

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Nausicaa@home-interior

Sint-michielstraat 9 -2000Antwerpen

STOFFEN GORDIJNEN SHUTTERS LUXAFLEX STORESTOPKWALITEIT AAN FABRIEKSPRIJZEN

Pelma

De Braakstraat 17 -9220Hamme (vl.)

Alle tapijten verkoop en chinese meubelen Pelma Tapijten aankoop,verkoop,alle tapijten,aankp

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Caroplus

Burgem. Achiel Heymanstraat 61 -9140Temse

Del Duca Interieur

Boechoutsesteenweg 38 -2150Borsbeek

DEL DUCA INTERIEUR levert en plaatst ook alle binnen- en buitenzonwering bij u thuis, gaande van rolgordijnen, reepgordijnen, screens, rolluiken, zonneschermen,… al dan niet geautomatiseerd. Dit alles perfect op maat en kleur naar wens van de klant.

Bit Marketing

Lindenstraat 76 -9100Sint-niklaas

Wij verkopen volgende producten:Led tvplasma tvhuishoudtoestellenhifiklein electro

Manou Rottiers Services

Kleine Grippe 20 -2630Aartselaar

Verkoop je woning slim, richt met kartonnen meubels in.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Interno

Bosstraat 14 -9250Waasmunster

City Decor - City Clean

Blaasveldstraat 139 -2830Willebroek

CityDecor verzorgt Schilderwerken, behangen,vloerbekleding,ontmossen en herschilderen, waterbehandeling, verkoop van verf,... .:] Citydecor.be [:. Schilder, werken, Londerzeel, Tisselt, CityDecor, City, Decor, heks, verf, schilderen

Couture Rachel

August Wautersstraat 11 -9140Temse