U zocht op: vloerbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Longerstaey

Merksemsebaan 300 -2110Wijnegem

Bent u op zoek naar professioneel technisch advies inzake verf, behang en benodigdheden? Dan bent u bij Longerstaey, de verfgroothandel bij uitstek, aan het juiste adres.

Deru En Co

Sint-rochusstraat 193 -2100Antwerpen

Wooninrichting Deruco Parket, tapijt, laminaat, linoleum, Zonnewering, Behang

Altinoz

Diepestraat 98 -2060Antwerpen

Argo Decor

Mergelbeek 35 -9220Hamme (vl.)

Van de kleinste tot de grotere schilderwerken kan je toevertrouwen aan Argo Decor. Opvolging tijdens deze werkzaamheden zijn verzekerd door zaakvoerder Gino die de werven nauwgezet opvolgt en indien nodig bijstuurt.

Earth Innovations Europe

Herentalsebaan 406 Unit A2 -2160Wommelgem

Bart Van De Voorde

Nijverheidslaan 92 -9250Waasmunster

Schilderwerken Tony Baert

Zonneke 5 -9220Hamme (vl.)

Baert Tony te Hamme is onder andere gespecialiseerd in het kwalitatief renoveren van gevels, algemene buitenschilderwerken, het herstellen van oude bepleisteringen en het behandelen van houtrot.

General Painting

Kambalastraat 18 -2030Antwerpen 3

GP is een algemeen schildersbedrijf dat schilder- en decoratiewerken uitvoert. De troeven van ons goed geschoolde medewerkers zijn oa materiaalkennis, artistieke creativiteit en technisch kunnen!

Panisol

Turnhoutsebaan 594a -2110Wijnegem

Panisol is gegroeid uit een plaatsingsbedrijf van verlaagde plafonds dat in 1965 werd opgericht, en is zich geleidelijk aan gaan specialiseren in demonteerbare scheidingswanden.

Event Flooring Services

Hoogveld 90 -9200Dendermonde

EFS is gespecialiseerd in de verkoop , plaatsing en recyclage van ecologisch verantwoord beurs- en event tapijt. Event Flooring Services is een dochteronderneming van naaldvilt producent De Saedeleir en een zusterbedrijf van Sommer Needlepunch.

Rudi En Ronny

Reynaertshof 39 -2547Lint

HOME PAGE AFBOORDEN PLAATSEN VAN VAST-TAPIJT PLAATSEN VAN VINYLVLOER PLAATSEN VAN TRAPLOPERS TRAPMATTEN SPANNEN VAN VAST-TAPIJT VAST-TAPIJT OP ONDERTAPIJT EN SOFTBOARD EGALISEREN VAN VLOEREN VAST-TAPIJT OP TRAPPEN TRAPLOPERS IN VERSTEK PRIJSLIJST AFB

Michem

Burgemeester Potiaulaan (stg) 16 -9200Dendermonde

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...