U zocht op: vloerbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


R.v.l. Paints

Pantserschipstraat 181 -9000Gent

groothandel in verf en benodigdheden voor professionele klanten , schilders , schrijnwerkers en bedrijven

Bostik Belux

Meulestedekaai 86 -9000Gent

Bostik Belux verkoopt lijmen en kitten die een bijdrage leveren aande vervaardiging van duizenden producten die iedereen dagelijksgebruikt.De belangrijkste peiler van de succesvolle marktbenadering is innovatiefdenken en handelen.

Eur-o-tapis

Koningin Astridlaan 163 -9000Gent

EUR-O-TAPIS is gespecialiseerd in het plaatsen van zachte vloerbekleding, vasttapijt en tapijttegels, kokos, sisal en zeegras, linoleum, vinyl en pvc-bekleding en staat garant voor een correcte afwerking.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Myncke Decor

Pantserschipstraat 181 -9000Gent

Myncke Decor is een goed georganiseerd schilderbedrijf. Bij ons vormen een passie voor uw interieur en een kwalitatieve uitvoering de basis van het beleid. Daarnaast voeren wij eveneens werken uit in bedrijven, winkels, kantoren,…

Serweytens Decoration

Onderbergen 39 -9000Gent

interieurconcepten

Dok Noord Design

Dok-noord 4 D-003 -9000Gent

Dok Noord Design is gespecialiseerd in interieurinrichting.

Niv003

Koersenstraat 5 -9000Gent

Met een team van 8 architecten en interieurvormgevers kunnen we voor elk probleem een leuke en praktische oplossing bedenken.Onder onze klanten vinden we naast particulieren en kmo`s een aantal grote spelers in de catering.

Art Nivo

Onderbergen 78 -9000Gent

Art Nivo biedt heet-van-de-naald-design met tijdloze topmerken en oosters antiek: niet alleen meubelen, maar ook accessoires en originele geschenken. Hier vindt u bovendien het perfecte projectmeubel voor projecten in de kantoor- en sociale sector.

All Projects

Nieuwevaart 118 -9000Gent

Verhuur van verkeersborden, discoverlichting, brandblussers, noodverlichting, houtbewerking, elektriciteit, construtielassenstandenbouw en decor

P.e. Concept

Brugsesteenweg 31 -9000Gent

The domain budgetpaint.be is hosted by B-one.net budgetpaint.be is hosted by powered by