U zocht op: vloerbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Berghe Decor

Doornzeelsestraat 58a -9940Evergem

Schilder- en decoratiebedrijf. Van bij het eerste contact kiezen wij meteen voor een professionele aanpak. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven over kleuren, materialen en hedendaagse verftechnieken.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

R.v.l. Paints

Pantserschipstraat 181 -9000Gent

groothandel in verf en benodigdheden voor professionele klanten , schilders , schrijnwerkers en bedrijven

Wolff | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking. WOLFF is een merk van Uzin Utz België nv.

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.

D & P Painting

Heikantstraat(o) 84 -9290Berlare

Al meer dan 20 jaar bieden wij schilder- en decoratiewerken met een kwalitatieve en verzorgde afwerking. Als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor zowel schilderwerken, behangwerken en vloerbekleding.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Clement-maenhout

Oudenaardsesteenweg 191 -9800Deinze

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Schilderwerken Willems-cnockaert

Hippoliet Persoonsstraat 52 -9050Gentbrugge

Vandeweege

Begoniastraat 7 -9810Nazareth

Vandeweege NV richt zich als groothandelaar op de professionele decorateur, schilder en stukadoor.