U zocht op: vloerbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Berghe Decor

Doornzeelsestraat 58a -9940Evergem

Schilder- en decoratiebedrijf. Van bij het eerste contact kiezen wij meteen voor een professionele aanpak. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven over kleuren, materialen en hedendaagse verftechnieken.

Argo Decor

Mergelbeek 35 -9220Hamme (vl.)

Van de kleinste tot de grotere schilderwerken kan je toevertrouwen aan Argo Decor. Opvolging tijdens deze werkzaamheden zijn verzekerd door zaakvoerder Gino die de werven nauwgezet opvolgt en indien nodig bijstuurt.

Bart Van De Voorde

Nijverheidslaan 92 -9250Waasmunster

D & P Painting

Heikantstraat(o) 84 -9290Berlare

Al meer dan 20 jaar bieden wij schilder- en decoratiewerken met een kwalitatieve en verzorgde afwerking. Als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor zowel schilderwerken, behangwerken en vloerbekleding.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Schilderwerken Tony Baert

Zonneke 5 -9220Hamme (vl.)

Baert Tony te Hamme is onder andere gespecialiseerd in het kwalitatief renoveren van gevels, algemene buitenschilderwerken, het herstellen van oude bepleisteringen en het behandelen van houtrot.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Event Flooring Services

Hoogveld 90 -9200Dendermonde

EFS is gespecialiseerd in de verkoop , plaatsing en recyclage van ecologisch verantwoord beurs- en event tapijt. Event Flooring Services is een dochteronderneming van naaldvilt producent De Saedeleir en een zusterbedrijf van Sommer Needlepunch.

Michem

Burgemeester Potiaulaan (stg) 16 -9200Dendermonde

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Schilderwerken Willems-cnockaert

Hippoliet Persoonsstraat 52 -9050Gentbrugge