U zocht op: vloeren reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kempisch Veegbedrijf

Hoogstraatseweg 175 -2990Loenhout

Welkom bij Kempisch Veegbedrijf. De veegmachines van “Kempisch veegbedrijf” houden alles schoon: van wegen, fietspaden, bedrijfsterreinen en parkeerterreinen tot garages en fabriekshallen.

Mertens Schilderwerken

Bredabaan (gooreind) 398 -2990Wuustwezel

Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerken, behangen, bekleden vloer en kaleien gevels. Wij staan u volledig bij van A tot Z, dit wil zeggen vanaf uw idee tot de volledige afwerking, met onze persoonlijke begeleiding en advies.

De Blick Sven

Bredabaan (gooreind) 746 -2990Wuustwezel

Algemene schilder- en interieurwerken

Huis Kerstens

Helpt Elkanderstraat 10 -2990Wuustwezel

Huis Kerstens Tel.:03 663 17 00 Welkom op de website van Huis Kerstens Specialiteit binnenhuisinrichting marine sleepring gelijkstroom tril remmotoren motoren, aandrijftechnieken, motoren driefase, rook extracie motoren, S2-S6 motoren, cirkelzaagmoto

Mertens Decor Bvba

Bredabaan (centrum) 400 -2990Wuustwezel

De Kadodoos

Het Wirikske 10 -2990Wuustwezel

A.s.p.

Hoenderstraat 36 -2990Wuustwezel

Een verouderde gevel, afgekalfde stenen, loskomende voegen, … ? Hoog tijd om uw huis weer op te waarderen. ASP Gevels is uw partner. Met de correcte materialen en de juiste vakmannen, hebt u in geen tijd terug een prachtige gevel.

Ab Algemene Bouwwerken

Keienvenstraat 31 -2990Wuustwezel

Wij monteren stellingen en industriële stellingen voor evenementen en bouwwerken. Het plaatsen van de steigers gebeurt volgens wettelijke norm.

Mertens Schilderwerken

Bredabaan 398 (gooreind) -2990Loenhout

Albert Mertens zette begin de jaren 60 de stap om als zelfstandige schilder te starten. Eind jaren 60 werd een verhuis gepland naar de Dorpsstraat te Wuustwezel met uitbreiding van een winkel - magazijn en bijhorende burelen.

Garden Lux

Kalmthoutse Steenweg 120 -2990Wuustwezel

Onze firma is vooral gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van tuinhuizen en blokhutten en is zowel verdeler van Woodstar als van Tack. Ook chalets, paardenstallen en dierenhokken, carports en garages, speeltuinen en toestellen, priëlen, tuiterr

Braspenning

Bredabaan (centrum) 567 -2990Wuustwezel

Hega

Baan 19 -2990Wuustwezel

Hega bvba te Wuustwezel: de specialist inzake bouwen. Hega bvba hega,wuustwezel,belgium,belgië,proximedia,villadaken,ramen,binnendeuren,deuren, buitendeuren,veranda´s,veranda,deur,binnendeur,buitendeur,nieuwbouw,renovatie, verandabouw,bouwen,poorten