U zocht op: vloeren renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Schillemans Parket

Oudstrijderslaan 61 -2980Zoersel

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

D.b.r.

Hollebeekstraat 24 -2660Antwerpen

DBR bvba uit Antwerpen is een renovatiefirma die voor elke renovatieklus de juiste vakman in huis heeft. Van badkamerrenovatie tot tegelwerken en vloeren. Wij doen het allemaal.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Reparatieofrenovatievanuwbetonvloer,muur

Berlaarsestraat 36 -2500Lier

Batipox is gespecialiseerd in handige doe het zelf oplossingen voor de reparatie en renovatie van uw vloer, dak of muur.

Letīs Work

Sint-michielstraat 13 -2000Antwerpen

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Cito

Prins Leopoldlei 20 -2640Mortsel

Cito bvba neemt elk renovatieproject onder handen. Van afbraakwerken tot het leveren van een sleutel op de deur woning.

G&d Solutions

Turnhoutsebaan 492 -2110Wijnegem

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

G & F

`s Hertogendijk 33 -2940Stabroek

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van naadloze kunststofvloeren vooral in woning en industriebouw.Renoveren van bestaande pu/epoxyvloerenIndustriele vloeren herstellen en renoveren.Voor een offerte op maat neem contact met ons op.

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

Rollex

Kanadastraat 19 -2860Sint-katelijne-waver

Welkom bij Rollex Parketvloeren Welkom bij Rollex parketvloeren rollex parketvloeren;rollex;parketvloeren;parketvloer;houtvloer;herstelling;onderhoud;plaatsing;belgië;belgie;mechelen;houtvloeren;laminaat;laminaatvloer;laminaatvloeren;massieve vloer

F & T

Riemstraat 4 -2000Antwerpen

Leveren en plaatsen van massieve parketten, kleuren op maat, toonzaal open op zondagErkend Parketplaatser