U zocht op: vloeren renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

Groep Ibr

Asschoutstraatje 3 -9940Evergem

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Dressed Room

Sijselestraat 62 -8730Oedelem

DressedROOM helpt u bij het verwezenlijken van tijdloze sfeer in alle harmonie en extraaandacht voor de identiteit van het interieur, exterieur of de totale woning.Alle werken worden door ons persoonlijk uitgevoerd.

Van Damme Willy En Zoon

Fraterstraat 37 -9820Merelbeke

Sanitair, verwarming, koeling, airco, centrale stofzuigers.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Vermeire B & D

Latemstraat 106 -9830Sint-martens-latem

ij Home innovation kan u terecht voor al uw wensen aangaande algemene interieurrenovatie. Oa. het renoveren of plaatsen van plankenvloeren en het herpolieren en verfraaien van marmer en stenen vloeren.