U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

De Pakman

Molenstraat 87 -2220Heist-op-den-berg

Corthout Betonvloeren

Heuvelstraat 19a -2220Heist-op-den-berg

Wij leveren stortklaar beton voor al uw projecten. Bovendien kan u bij ons terecht voor polybetonvloeren. Alles wordt op maat gemaakt.

Bouwmaterialen Mattijs

Knotwilgenweg 31 -2220Heist-op-den-berg

De firma Mattijs uit Heist op den Berg is de leverancier voor ruwbouwmaterialen, vloeren, sierbestrating en nog veel meer.

Beton Corthout

Knotwilgenweg 13 -2220Heist-op-den-berg

Algemene Betonwerken Corthout bvba uit Heist-op-den-Berg is ontstaan in 1987 en is gespecialiseerd in het leveren van stortklaar beton, stabilisé, chape, argex, metsmortel, schuimbeton voor het uitvullen van daken en isolatievloeren, isolatiechape.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

Finesse

Herentalsesteenweg 60 -2220Heist-op-den-berg

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

F & S Services

Industriepark 222 -2220Heist-op-den-berg

Vermijdt dure architect kosten, laat Uw zaak over aan onze interieurvormgevers en bedrijfsleiders. Flexibiliteit, eigen productie, plaatsingsdienst en coördinatie gaan hand in hand met het juiste budget. Interieur- en winkelinrichting.

Pgb Ceramica

Theophiel De Biestraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Houthandel Van Den Branden

Lerrekensstraat 30e -2220Heist-op-den-berg

Parketbedrijf Van den Branden, houtzagerij en houthandel werd opgericht in 1988 en is nog steeds een familiebedrijf.

Dm Concepts

Knotwilgenweg 15 -2220Heist-op-den-berg

DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw event.

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Ec Build

Heistse Hoekstraat 11a -2220Heist-op-den-berg

Deckers

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Als groothandel bieden we een zeer ruim assortiment aan van verf, verftoebehoren, vloerbekleding, behang, glasweefsel, raamdecoratie, laminaat, parket, chemische producten, machinerie enzovoort.

Claes Center Woondecor

Lange Molenstraat 64 -2220Heist-op-den-berg

Interalu is fabrikant van metalen plafonds, koelplafonds en klimaatplafonds. Interalu NV: Metalen plafonds, Koelplafonds en klimaatplafonds Interalu, koelplafonds, klimaatplafonds, koelplafond, klimaatplafond

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Hv Interieur - Heist

Liersesteenweg 275 -2220Heist-op-den-berg

Dat er keuze en mogelijkheden aan interieurinrichting in overvloed zijn, is alom geweten. Eigen creativiteit is belangrijk, maar de inbreng van een specialist ter zake kan wonderen doen. Al was het maar om een initiële keuze te maken of te helpen bij

Constructts

Mechelsesteenweg 52 -2220Heist-op-den-berg

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

N.v. Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54 -2220Heist-op-den-berg

Bouwen is een kwestie van vertrouwen niet in het minst wat dematerialen betreft een professionele partner is bij het bepalen van uw

Schilderwerken Verlinden Propaint

Schaliehoevestraat 110/d -2220Heist-op-den-berg

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Kemisol

Hulshoutsesteenweg 33 -2220Heist-op-den-berg

KEM-Products is de belangrijkste Belgische producent van geexpandeerd polystyreen.

Pro Paint

Bergebeekstraat 5 -2220Heist-op-den-berg

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Turelinckx Verwarming Sanitair

Blokstraat 5 -2220Heist-op-den-berg

verwarming sanitair onderhoud herstellingen verwarmingtd verwarming, sanitair,geel,herentals,olen,kwaliteit,onderhoud,herstellingen

Tdn

Leopoldlei 39 -2220Heist-op-den-berg

De groep werd opgericht in 1993 en heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als pionier en innovator dankzij het toepassen van geavanceerde technieken in complexe bouwprojecten.

Schroons En Zonen

Wouwerstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Schroons & Zonen uw partner voor Ramen, Deuren , Poorten en Veranda’s.

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

Maris Jos

Impulsstraat 9 -2220Heist-op-den-berg

Maris Natuursteen Een ruim aanbod kassei, keien en afboordingen in porfier, graniet en zandsteen (grcs platines) voor opritten, terrassen, wegen, straten, paden en tuin. Tegels, afboordingen en zwembadboorden.

Mertens

Hollestraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Al 3 generaties behoren vakmanschap en mooi stijlvol werk tot de sterkste troeven van Mertens Schilderwerken. Dankzij onze ervaring garanderen we altijd de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken.

Nrgeo

Industriepark 49 -2220Heist-op-den-berg

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

Mens & Natuur

Pastoor De Witstraat 6 -2220Heist-op-den-berg