U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Parketvloeren Janssens André

Beersebaan 120 -2275Lille

Niet enkel voor parketvloer moet u bij Parketvloeren Janssens a. zijn, zij hebben hun gamma pas uitgebreid met bamboevloeren en vinylvloeren.

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Van Laer-eyskens

Brulens 6 -2275Lille

Onze prachtige vloeren, trappen en deuren worden met gedrevenheid en kennis in eigentijdse en klassieke interieurs aangebracht. Onze houten producten zijn een goede investering voor de toekomst.

Swaegers Steven

Vlimmersebaan 136 -2275Lille

Parketvloeren voor het leven Parket Swaegers

Chapewerken Willems Peter

Bruinstraat 5 -2275Lille

Chapewerken peter Willems, uw specialist in chapewerken en vloerisolatie. Daliastraat 4. 2340 Beerse. Gratis online prijsofferte. Peter Willems-home chapewerken,chape,bouw,bouwmaterialen,aannemer,aannemingen,zand,cement,beerse,bouwwerken,isolatie,kno

Lembrechts Marc

Heihoef 7 -2275Lille

Schilderwerken Lembrechts Marc bvba is gespecialiseerd in alle soorten schilder- en renovatiewerken.Dankzij zijn vakkennis en 40 jaar ervaring, heeft zaakvoerder Marc Lembrechts het bedrijf opgebouwd tot een gevestigde waarde in zijn sector.

Heuva

Kloosterstraat 32 -2275Lille

Multi Home

Wechelsebaan 71 -2275Lille

het assortiment enorm is uitgebreid, gaande van alles wat betreft het doe-het-zelf gebeuren, van sanitair, van tuinartikelen en machines tot zelfs wand- en vloertegels voor binnen en buiten.

Pubro & Co

Schoorstraat 69 -2275Gierle

Pubro werkt met Europees goedgekeurd bepleisteringssysteem; isolerende EPS-plaat in een bepaalde dikte, een wapeningslaag en afwerking met crepi in de kleur en korrel die u uitkiest.

Algemene Marmer En Renovatiewerken

Achterstenhoek 17 -2275Lille

AMR is een geronommeerd steenverwerkend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de steennijverheid. Wij zijn gespecialiseerd in oogstrelende realisaties vervaardigd uit natuursteen en samengestelde stenen.

De Warsmte Teams Co Rudvans

Balsakker 85 -2275Lille

De Warmste Teams (DWT) is een portaal voor bedrijven en verenigingen "die iets voor hun mensen willen doen". Wij bieden een overzicht van professionele aanbieders (onze ‘Warme Partners’) actief in en rond teambuilding en events of

Exposas

Brulens 16 -2275Lille

Als een (h)echt familiebedrijf staan we dicht bij onze werknemers en onze klanten. Door een open communicatie en transparant overleg zijn er geen verrassingen op gebied van resultaat en kostprijs.

Houtbedrijf Helsen

Vlimmersebaan 138 -2275Lille

Houtzagerijen houtdrogerijen houtschaverijen