U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Interieur - Decoratie Lauriks

Blauwstraat 92 -2850Boom

Al meer dan 100 jaar vormen wij een begrip in de decoratiewereld. Het is een familiebedrijf dat al 5 generaties lang bestaat. Wij bieden o.a. behang, verf, raamdecoratie, vloerbekleding & tapijt, huishoudlinnen en meer!

Pro-solution

Hospitaalstraat 22 -2850Boom

Wij hebben steeds een professionele slotenmaker beschikbaar. Wij hanteren transparante prijzen, werken enkel met kwalitatieve materialen en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Decostruct

Neteweg 9-11 -2850Boom

Bij Decostruct kan u terecht voor de realisatie van uw bouwproject. Zowel voor renovatie als nieuwbouw.

Van De Velde

Antwerpsestraat 106 -2850Boom

Wij bieden zowel op vlak van verwarming als sanitair een zeer uitgebreid gamma.Wij verzorgen niet enkel volledig afgewerkte projecten, maar bieden op uw maat gemaakte pakketten voor zelfplaatsing. Uiteraard met de nodige technische ondersteuning.

Hebic

Hoek 119 -2850Boom

U kan bij ons terecht voor alle vloer- en wandbekleding voor uw bestelwagen. Dankzij onze computergestuurde machines worden deze perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier.

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.