U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stone Trend

Gistelsesteenweg 546 -8200Sint-andries

STONE TREND is een grote tegelzaak, gespecialiseerd in natuursteen, keramische vloeren, grote formaten en maatwerk.We beschikken over een eigen professionele plaatsingsdienst en voorzien deskundige begeleiding door een binnenhuisarchitect.

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Royaux Chape En Isolatie

Dirk Martensstraat 10 -8200Brugge

Team Royaux bestaat verder uit een slimme mix van 11 ervaren vakmannen en een backoffice op bureau. Samen streven we steeds naar het beste niveau: “Niveau Royaux”.

Houthandel Marcel Loose

Zandstraat 210 -8200Brugge

Houthandel Loose, alle hout voor schrijnwerkers en particulieren. De Doe-Het-Zelf zaak met het meest uitgebreide assortiment aan accesoires van de streek. Houthandel, producent, zagerij, verwerking en verkoop van hout en houten vloeren.

Intertec

Koude-keukenstraat 23 -8200Brugge

Royaux

Dirk Martensstraat 10c -8200Brugge

Royaux levert chape en isolatiechape van Knokke tot Kortrijk Royaux: chape intranet, creations,brugge,belgium,chape,chappe,chapewerken,chappewerken,isolatiechape,oostende,gent,roeselare,Betopor,islolatiechappe,schuimbeton,sneldrogendechape,romix,roth

Ultim Atom

Hoog-brabantlaan 24 -8200Brugge

Diaboor

Zandstraat 130 -8200Brugge

Wij boren en zagen openingen in beton, wanden, vloerplaat De Diaboor Website

Dar Quicke Edward

Legeweg 299 -8200Sint-andries

Ruimdienst Quicke heeft ruim 50 jaar ervaring, en is een erkende OVAM-ophaler. Wij komen langs voor het ledigen van alle mogelijke putten. Zonder het opbreken van vloeren ontstopt en reinigt Ruimdienst Quicke afvoerbuizen, keukenafvoeren, enz ..

Artline - Wooncreatie

Torhoutse Steenweg 283 -8200Brugge

Artline Wooncreatie is reeds twee generaties uw partner voor stijlvolle en innoverende raamdecoratie. Wij adviseren, meten en plaatsen alles wat met de binnen- en buitendecoratie van uw ramen te maken heeft. Hierbij gebruiken we hoogwaardige ...

Buromac

Graaf Pierre De Brieylaan 17 -8200Brugge

Grafiszche uitgeverij, geboortekaarten, huwelijkskaarten, nieuwjaarskaarten, blaco kaarten, rouwbrieven, kalenders

Aneca Services

Lieven Bauwensstraat 27 -8200Brugge

ANECA SERVICES nv is een dienstverlenend bedrijf. Bij ons kan je terecht voor de huur van allerhande matten, mops (zwabbers) voor de vloerreiniging en apparaten voor de hand- en toilethygiëne, alsook voor de reiniging van alle ameublement ...

San-o

Dirk Martensstraat 2 -8200Brugge

Sano renoveert uw badkamer en toiletruimte van begin tot eind.

Artcal

Pastoriestraat 127 -8200Brugge

Ib Lichtateljee

Torhoutse Steenweg 45 -8200Brugge

Inhuis

Koning Albert I-laan 94 -8200Brugge

inhuis wooninrichting Wie - wie is inhuis wie is inhuis wooninrichting in huis

De Brugse Algemene Bouwonderneming

Peter Benoitlaan 53 -8200Brugge

BABO nv heeft over haar jarenlange rijke geschiedenis een indrukwekkend portfolio aan projecten en referenties opgebouwd. Haar hoogstaand kwaliteitsimago vinden we zowel in de BABO Bouw als in BABO Interieur activiteiten.