U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

Unilin Panels

Ingelmunstersteenweg 229 -8780Oostrozebeke

Als pionier in de circulaire economie, nodigen we bouw- en interieurprofessionals uit om mee te bouwen aan een duurzame toekomst. Zo kiezen we voor hout als onze grondstof, maar maken we enkel gebruik van gerecupereerd hout.

Cannie Geert

Veldstraat 119 -8780Oostrozebeke

A Tot Z Tegels

Hoogstraat 101 -8780Oostrozebeke

Omdat u er op een vriendelijke en professionele wijze zult ontvangen worden en antwoord zal krijgen op al uw vragen.Maar dit is nog niet alles, want in onze ruime toonzaal van 600 m? stellen wij steeds de nieuwste keramische tegels tentoon van ...

Bouwcenter Frans Vlaeminck

Ingelmunstersteenweg 72 -8780Oostrozebeke

Wij hebben een heel ruim assortiment voor alles in om rond Uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deuren, ramen, keukens, isolatie,laminaat, dressings of kasten, badkamerinrichting en volledige interieurafwerking.

Antomar

Kriekestraat 12 -8780Oostrozebeke

Antomar is gespecialiseerd in de rechtstreekse invoer van tegels uit Viëtnam, zonder tussenpersonen. Vandaar kunnen wij u onze artikelen aanbieden aan echte groothandelsprijzen.

Sdd Deleu

Waterstraat 6 -8780Oostrozebeke

Beel Decoratie

Leegstraat 34 -8780Oostrozebeke

Decoratie en schilderwerken Beel Beel - Decoratie en schilderwerken Decoratie en schilderwerken Beelt,

Declerck

Tieltsteenweg 32 -8780Oostrozebeke

Kurt Declerck Totaalinrichting, ook voor particulieren Declerck BVBA totaalinrichting, declerck, kurt, verlaagde plafonds, gyproc, gyprox, gyprocbeplating, inrichting, winkelinrichting, verbouwing, renovatie, MS wanden,Een verzorgde totaal-inrichting

Ciers Beton

Gentstraat 26 -8780Oostrozebeke

Ciers Beton is gevestigd in Oostrozebeke. We zijn een CE-gecertificeerd familie-bedrijf dat reeds meer dan 40 jaar betonproducten voor de landbouw produceert.

3d/id

Ingelmunstersteenweg 9 -8780Oostrozebeke

3D/ID is gespecialiseerd in het maken en verhuren van beursstanden en lichtbrugstructuren in binnen- en buitenland. Ons vakkundig team van ontwerpers, schrijnwerkers, schilders, electriciens... staat klaar voor ieder project.