U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Censatech

Antoon Catriestraat 33 -9031Gent

Isolatie & Constructie

Booiebos 8 -9031Gent

Isotrie is reeds meer dan 25 jaar de marktleider in de markt van gespoten PUR isolatie. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding blijft Isotrie ook in moeilijke economische tijden groeien.

Mobi-decor

Beekstraat 55 -9031Gent

Mobi Decor is uw specialist in schilder- en decoratiewerken, maar ook voor allerhande gevelwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Vlexa

Beekstraatkouter 96 -9031Gent

Morti

Booiebos 21 -9031Gent

Industriebouw, Woning & appartementsbouw, Agroprojecten, Prefab Beton, Metaalconstructies, Aluminium en houtschrijnwerk.

A.g. Roof

Raapstraat 63 -9031Gent

De firma specialiseerde zich in dakwerken. A.G. ROOF concentreerde zich daarbij hoofdzakelijk op de uitvoering van platte dakdichtingen, voor zowel nieuwbouw als renovatie, private als openbare en industriële werken

Malego

Asselsstraat 3 -9031Gent

De vakman voor al uw schilderwerk, binnenhuisdecoratie en verftechnieken. Schilderwerken MALEGO De verfspecialist in uw streek behang, behangen, bedrijfsruimten, binnenhuisdecoratie, borstel, buiten, decoratiewerken, gordijnen, glasvezelbehang, huis,

Concept

Mariakerksesteenweg 207 -9031Gent

Concept is een bouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen , verbouwen en afwerken van energiezuinige kwaliteitswoningen, volgens de écht traditionele bouwmethode.

Zabra Real Estate

Antoon Catriestraat 8 -9031Gent

Arthus legt zich als bouwpromoter momenteel toe op nieuwbouwprojecten met een topligging. We ontwikkelen instapklare appartementen of huizen volgens het sleutel-op-de-deur principe, waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding essentieel is.

Brecht D´hulster

Boelenaar 14 -9031Gent

Geregistreerd schrijnwerker

Vande Weghe Peter En Co

Beekstraat 174 -9031Drongen

Plaatsing en herstelling van centrale verwarming, loodgieterij en ventilatiesystemen in regio Gent

Geurs

Halewijnstraat 58 -9031Gent

“GO FOR EXCELLENCE”IT oplossingen op maat – Alles voor uw Kantoor

Willemen Infra

Booiebos 4 -9031Gent

ASWEBO NV, grootste Belgische wegenbouwbedrijf, marktleider in asfaltproduktie, asfalteren, parkings, wegen-, grond-, riolerings-, slem-, gietasfalt-,bestrijkingswerken,stabilisatie, recyclage puin, dakbedekking