U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S.c.l. Cleaning

Heerweg-noord 121 -9052Zwijnaarde

SCL Cleaning is in 2006 gestart te Merelbeke, voornamelijk met het reinigen van ramen. Ondertussen werden de activiteiten uitgebreid met het reinigen van winkels en kantoren.

Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Klimaver Ktec

Klossestraat 2 -9052Zwijnaarde

Het bedrijf werd in 1969 (vandaar de cijfers in het logo) opgericht door Roland Debruyne, en legt zich toe op de plaatsing van verwarming, koeling- en luchtbehandelingsinstallaties voor industrie, KMO en particulieren.

Ifg Exelto

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Incatro

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Onze akoestische producten verbeteren de akoestiek en zijn ook op vlak van afwerking de absolutetop.

Alinso

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

ONE-STOP-SHOP : Alinso is uw partner bij het herlokaliseren van uw bedrijf, het (her-)ontwikkelen en beheer van uw bedrijsvastgoed.

Guyon-invest

Mijlgrachtstraat 6 -9052Gent

Multibat, algemene aannemer en uw solide bouwpartner. Bezoek onze kijkwoning in De Pinte Leliestraat 7, een moderne villa met doordachte leefruimten. .:: MULTIBAT ::.

Compaktuna

Industriepark-zwijnaarde 6 -9052Gent

Het productassortiment werd verder uitgebreid door eigen ontwikkelingen, en bestaat vandaag uit een compleet aanbod van additieven voor mortel en beton, primers, lijmen, mortels, pleisters en afwerkingsproducten.

Rebooth

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor een nieuwe beursstand? En ben je benieuwd naar wat wij in onze mars hebben? Maak een afspraak en kom enkele van onze ontwerpen met eigen ogen bekijken. Tot snel