U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Latexfalt

Zoomstraat 10 -9160Lokeren

Een industriële vloer kiezen doe je niet zomaar. Latexfalt is in de eerst plaats een partner die zal luisteren wat de noden zijn van uw organisatie. Daarna pas kunnen wij met de beste oplossing voor uw vloerproject naar voren komen.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Rodrigues - De Kimpe

Antwerpse Steenweg 26 -9160Lokeren

Rodrigues - De Kimpe Tegelimport: vloertegels, muurtegels, keukentegels, metaalsteen, natuursteen, glasmozaA_ek

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Anti - Slip Labo

Pieter De Smetstraat 14 -9160Lokeren

Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling | overige werkzaamheden in de bouw

Bouwspecialiteiten Van Peteghem

Gentse Steenweg 233 -9160Lokeren

Bouwen van individuele huizen | groothandel in verf, vernis en bouwmaterialen

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Ecoterm

Klipsenstraat 18 -9160Lokeren

Ecoterm WarmtepompenInvesteer in maximaal comfort

Temmerman Home

Kaarderslaan 11 -9160Lokeren

Temmerman Home N.V. | Gent Wood : Professionele interieurarchitectuur, parket, vloeren, schilderwerken ... Temmerman Home N.V. : Intro parket, plankenvloer, hout, interieur, schilderwerken, decoratie, interieurbouw, interieurarchitectuur, linoleum, v

Thyssenkrupp Plastics Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Otto Wolff NV ThyssenKrupp Otto Wolff NV OTTO WOLFF BENELUX N.V. "Park Ragheno"Email: info.ow@thyssenkrupp.com Dellingstraat 57URL: http://www.thyssenkrupp-ottowolff.be 2800 Mechelen Telefoon: +32 (0)15 45.32.22Al bezoekers! Fax: +32 (0)

Voma Konstrukt

Stokkelaar 9 -9160Lokeren

Algemene bouwonderneming Lokeren Voma Konstrukt Voma Konstrukt dakwerken, metselwerken, verbouwingen, lood&zinkwerken, schrijnwerken, beton, pannen, gevel, huis, lokeren, bouw, sleutel, deur, ubbink, dakkapel, appartement, studio, sanitair, pleisterw

Adw Schrijnwerk

Beukendreef 18 -9160Lokeren

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma.

Notenbaert

Kaarderslaan 7 -9160Lokeren

Of het nu gaat om een beursstand, een eye-catcher of een volledig nieuw interieur, PN biedt u een dienstverlening van concept tot realisatie. Dankzij de vormelijke en technische bagage is PN de geschikte partner om de meest gekke ideeën...

Hout De Groote

Eekstraat 26 -9160Lokeren

In onze nieuwe toonzaal heeft u een ruime keuze uit prachtige massieve plankenvloeren van eigen productie. Laminaat van Quick Step, Berry Alloc, plafonds, binnendeuren, trappen, kortom alles voor de interieurinrichting van uw woning.

Paul Baetens

Hillarestraat 10 -9160Lokeren

Unique collection of made to order/high-end woven and hand-tufted carpets. Odissey - Homepage

More & More

Spieveldstraat 37 -9160Lokeren

Stands tentoonstellingen beurzen standinrichting tentoonstellingsborden tentoonstellingsstanden standenbouw

Grada International

Toekomstlaan 18 -9160Lokeren

GRADA International N.V., opgericht in 1963, is een gevestigde waarde in de wereld van ventilatie en airconditioning. De productie-eenheid ontwikkelde een uitgebreid gamma van stalen en aluminium wandroosters, vloerroosters en kanaalroosters

Bouwwerken Db

Karrestraat 92a -9160Lokeren

Bij Bouwwerken De Bruyn beloven we zeker niet dat we elk project kunnen aanvaarden of u dezelfde dag nog kunnen antwoorden. We hebben het namelijk bijzonder druk. Maar? We antwoorden zeker en wel binnen een redelijke termijn! Dat is beloofd

P & M Interieur

Doorslaarstraat 108 -9160Eksaarde

Ganar

Tweebruggenstraat 19 -9160Lokeren

badmichel.com badmichel.com badmichel.com

Robert De Smet

H.-geestmolenstraat 162 -9160Lokeren

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Mariman Thomas

Antwerpse Steenweg 98 -9160Lokeren

Bjobaro

Spieveldstraat 13 -9160Lokeren

Roofix

Weehaagstraat 54 -9160Lokeren

Renko Paints

Rechtstraat 367/c -9160Lokeren

All Chemicals Research

Voshol 2 -9160Lokeren

Uw specialist in onderhoudsproducten en reinigingsproducten te Lokeren: Master in industrial cleaning products!

Saninetto

Moerputstraat 4c -9160Lokeren

Saninetto is dé sanitairwinkel voor doe-het-zelvers en vakmannen. Wij bieden een ruim assortiment sanitair artikelen in alle stijlen en alle merken aan bodemprijzen Ook zijn we specialist in het volledig renoveren of ontwerpen van badkamers.

Gheldof Guy

Gentse Steenweg 272 -9160Lokeren

Gheldof Guy BVBA is uw partner voor Verwarming, Sanitair, Ventilatie, Badkamerrenovaties, Zonneboilers, Warmtepompen en Micro-Warmtekrachtkoppeling. Gevestigd in Lokeren, Oost-Vlaanderen.