U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aluvision

Clemence Dosschestraat 44 -9800Deinze

Innovatieve producent en wereldwijde verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standenbouw

Fire! Doors & Projects

De Tonne 105 -9800Deinze

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Calipage - Adveo Belgium

Europalaan 69 -9800Petegem-aan-de-leie

Uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Decotora

Ommegangstraat 33 -9800Deinze

Ons bedrijf startte na de oorlog met een schildersbedrijf, die na 3 generatie nog steeds u de fijne afwerking biedt van de schilderskunst. Steeds gaan wij u adviseren hoe u best u interieur bekleed en welke materialen voor u in gebruik de beste lijken.

Verco-versichele

Industrielaan 27 -9800Deinze

De eeuwenlange deskundigheid en ervaring maken van innovatie een belangrijke pijler bij VERCO. De nieuwste evoluties op het vlak van koeling en verwarming worden op de voet gevolgd.

Clement-maenhout

Oudenaardsesteenweg 191 -9800Deinze

Tegelbedrijf Provijn

Ketelstraat 6 -9800Deinze

Tegels Provijn is een familiebedrijf dat sedert 1968 instaat voor de verkoop, levering en plaatsing van vloer- en wandtegels

Firma André De Groote En Zoon

Karrewegstraat 110 -9800Astene

Wegmarkering en belijning van wegen, parkings, bedrijfsgebouwen en sportzalen is de specialiteit van De Groote A. & Zoon. Met 40 jaar ervaring en knowhow is het bedrijf dé Belgische referentie op het vlak van markering.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

La Strada

Kapelledreef 1 -9800Deinze

After Work Concept, Discotheek 2ndLife, Heaven Club, Bar Beau, Vijf voor Twaalf, Pi-Nuts & Montini Events.Ons event center kan ook bebruikt worden voor uw event op maat (recepties, meetings, personeels en bedrijfsfeesten, produktvoorsteling ...

De Roo Nv

Markt 137 -9800Deinze

De Roo : interieur, verf, behang, decoratie, expo De Roo: interieur, verf, behang, decoratie, expo De Roo, de-roo, deroo, deinze, markt, verf, behang, gordijnen, interieur, decoratie, expo

Hdl-concept

Nazarethsesteenweg 91 -9800Deinze

Top Buro

Gentsesteenweg 192-194 -9800Deinze

kantoorinrichting en kantoormeubilair.Wij beschikken over een enorme keuze endoen ook maatwerk waardoor we u altijdeen oplossing kunnen voorstellen.Wij beschikken over uiterst competentemedewerkers en een binnenhuisarchitect.# Aarz

Marbrino

Klepkouterstraat 8 -9800Deinze

Marbrino is sinds 1961 een bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap. Meer dan 50 jaar later, richt Marbrino zich op totaalprojecten van uw haard en interieur .

Point Final

Georges Martensstraat 9 -9800Deinze

Point Final heeft een gedreven visie op interieurontwerp

Struktuur

Dorpsstraat 90 -9800Deinze

Tuurlijk wilt u een studiebureau dat bouwnormen en energieregels respecteert. Dat doen we ook. Maar als studiebureau gaat Struktuur verder. Dankzij jarenlange ervaring en constante bijscholing geven we bouwadvies in de ruimste zin van het woord.

Alterelectra

Karrewegstraat 102 -9800Deinze

De Winter

Lotenhullestraat 51 -9800Deinze

Vlima

Houtkantlaan 95 -9800Deinze

Algemene Bouwonderneming Van Houtven

Kapellestraat 2 -9800Deinze

Visitez le deuxiA"me fabricant mondial de cuisines ALNO AG | Intro cuisine cuisine cuisines cuisines cuisine de marque cuisine de marque cuisines de marque cuisines de marque four four four planificateur de cuisine planificateur de cuisine planifica

Deraedt

Schipdonkstraat 70 -9800Deinze

De Raedt industrial fans - Deraedt ventilateurs industriels De Raedt - industrial fans 200°C-1h,200°C-2h,400°C-2h,600°C-1h,Absorbeur de fluor,air de combustion,application chimique,applique murale,mural,aspiration,basse pression,COV,densificateur,dés

Het Constructief

Gaston Baertstraat 16 -9800Deinze

Attemo Group

Peter Benoitlaan 63 -9800Deinze

Cadeautjes geven en krijgen, het blijft keer op keer een leuk moment. Maak deze gebeurtenis extra speciaal door te kiezen voor een gepersonaliseerd geschenk van Geschenkatelier.

Anthomel

Steenoven 3 -9800Deinze

Uw specialist voor de ontmanteling van private & industriële gebouwen voor afbraak of renovatieProfessionele onderaanneming-bouwhulp.

Aspeslagh

De Tonne 61 -9800Deinze

Wilt u graag airconditioning of centrale verwarming laten installeren? Kies dan zeker voor Aspeslagh bvba -Klimatec in Deinze (in de buurt van Gent, Waregem in Oost-Vlaanderen). Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.