U zocht op: vloerisolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Braspenning - Van Dingenen

Industrieweg 16 -2330Merksplas

Opgericht in 1976 hebben wij al heel wat jaren ervaring in het plaatsen van chape en vloerisolaties. Onze experts en vaklui staan u graag bij met advies om het beste resultaat te behalen.

Druyts Jan

Korenveld 4 -2330Merksplas

Jan Druyts is uw specialist in Merksplas (Antwerpen) voor algemene chapewerken en vloerisolatie.Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een gevestigde waarde in de sector.

Henoe

Steenweg Op Weelde 12a -2330Merksplas

Renovatie- of nieuwbouwproject? Henoe Chapewerken giet de beste (isolatie)vloeren. Wij werken alleen met de beste materialen en garanderen een minutieuze afwerking.

Bk Foam

Steenweg Op Weelde 12 -2330Merksplas

Isolatie van muren.PUR. Injectie isolatiemateriaal.

Jacobs-pemen

Meerseweg 50 -2321Hoogstraten

Wij staan in voor ijzersterke betonvloeren, vloerisolatie & chapewerken.

Jacobs-janssens

Meerseweg 50b -2321Meer

Wij staan in voor ijzersterke betonvloeren, vloerisolatie & chapewerken. Je bent op zoek naar sterke en perfect gedsoleerde beton- of chapevloeren, dan geeft Jacobs & Janssens je keiharde kwaliteitsgarantie.

Chapewerken Niva

Merksplassesteenweg 57 -2310Rijkevorsel

Wij hebben ons gespecialiseerd in chapes en isolatiewerk en kunnen onze klanten kwaliteitsvolle prestaties voorstellen aan betaalbare prijzen.

Ivo Van Dooren Isolatie-en Chapewerken

Vroente 3 -2310Rijkevorsel

Kwaliteit en vakwerk hoeven niet onbereikbaar duur te zijn. En al zeker niet bij Ivo Van Dooren! We overtuigen u graag aan de hand van een meer dan correcte prijszetting.

Verbiest En Partner

Baron Frans Du Fourstraat 66 -2300Turnhout

Verbiest & Partner: specialist in PURBent u op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woning? Wilt u hiermee bovendien fors besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort sterk verbeteren? Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!

Ben Heyns

Langvenstraat 21 -2300Turnhout

Ben Heyns is gespecialiseerd in chapewerken, vloerisolatie en schuimbeton.