U zocht op: vloerplaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ergon

Marnixdreef 5 -2500Lier

Ergon is in de eerste plaats een “naam” in de sector van de prefab bouwkunde.Een naam die synoniem is met kwaliteit , service en vakkundigheid en met snelheid van uitvoering. Een naam die bekend is bij de meeste architecten en studiebureaus.

Van Linden

Provincialeweg 21 -2890Lippelo

Van Linden bvba - betonkelders | gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders en vloerplaten, ondergrondse garages, bekisting, kaaimuren, mestkelders, grondwaterverlaging, grondwerken. VAN LINDEN bvba - Nederlands

De Bruyn Magazijninrichting

Puursesteenweg(bor) 133 -2880Bornem

Palletrekken - DraagarmrekkenPlatformen - ModuleverCantilever - Mobiele rekkenLegbordrekken - SchabbenMagazijnrekkenMagazijninrichtingArchiefrekken - GrootvakrekkenHaspelrekken - Platenrekken

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Eternit

Kuiermansstraat 1 -1880Kapelle-op-den-bos

750 medewerkers zorgen ervoor dat Eternit elke dag zijn missie waarmaakt, namelijk: produceren en verkopen van bouwmaterialen in een concurrentieel, mensgericht en milieuvriendelijk kader.