U zocht op: vloertegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ceralith

Wittevrouwestraat 25 -3020Herent

Ceralith N.V. , Ceralith, creatief met keramiek en natuursteen ceralith, hugo kwanten, keramiek,

Cramdalin

Leefdaalstraat(mrh) 14 -2200Herentals

PVC vloeren adviseert, verkoopt en plaatst reeds meer dan 15 jaar vakkundig PVC vloertegels. Ook voor de DHZ fanaat. Ideaal voor duurzame renovatie van zwaar belaste vloeren, garages, kelders, zolders, poolhouse, ed,.....

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Op De Weerdt Marc

Ceulemansstraat 19 -2235Hulshout

Dils D & W Natuursteen

Vaartstraat 79 -2235Hulshout

Dils D&W Natuursteen bvba is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de rechtstreekse import en groothandelvan natuursteen vanuit diverse werelddelen.

Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen