U zocht op: vloerverwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Optitherm

Mechelsesteenweg 588 -1800Vilvoorde

OPTITHERM UW PARTNER IN VERWARMING SANITAIR EN VERLUCHTING

F.c.v.

Busselweg 1 -3140Keerbergen

Een goed verwarmd huis? Daar is het knus vertoeven. FCV Centrale Verwarming uit Keerbergen bij Aarschot zorgt ervoor dat u binnenshuis altijd een ideale temperatuur hebt. Van centrale verwarming tot vloerverwarming: u rekent op onze vakkennis.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Easykit

Aarschotsesteenweg 33 -3110Rotselaar

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Centrale Verwarming Van Herck

Blauwesteenstraat 77 -2550Kontich

De afdeling "technics" richt zich op automatisatie en engineering.De elektrische borden worden in eigen atelier samengesteld en getest.Software op maat voor PLC en LON toepassingen.

Elwa

Haachtstraat 2a -3020Herent

Elwa, electrische verwarmingssystemen, verwarming met aardgas en stookolie, vloerverwarming, accumulatieverwarming, airconditioning Elwa, installatie van verwarming, electrisch, aardgas, stookolie

Briotherm

Herman De Nayerstraat 1a -2550Kontich

Bij Briotherm kan u rekenen op 40jaar ervaring in vloerverwarming.U kunt kiezen uit 6 systemenop lage temperatuurverwarming.

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Bosch Thermotechnology

Zandvoortstraat 47 -2800Mechelen

Een groot merk onderscheidt zich door technologische innovatie en kwaliteit. Het beschikt bovendien over een compleet en coherent aanbod. Door de inachtneming van deze factoren heeft Buderus zich een leiderspositie op de markt.

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.