U zocht op: voeding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vondelmolen

Dendermondsesteenweg 208 -9280Lebbeke

Onze Vondelmolen peperkoek is een natuurlijk product met roggebloem, vloeibare suiker of honing, peperkoek (of kantkoek) en kruiden als basis ingrediënten. Inderdaad, je hebt peperkoek nodig om peperkoek te maken!

Master Chips

Industrielaan 4 -9320Erembodegem

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

Trouw Nutrition - Nutreco Belgium

Akkerhage 4 -9000Gent

Wij willen zoveel mogelijk dieren goed voeden. We zorgen voor de beste nutritionele oplossingen. Voor alle boerderijdieren en voor de hele keten die voorafgaat aan het voeden. We bieden totaaloplossingen, maar leveren bv. ook alleen additieven.

Degomeat

Langestraat 170 -9300Aalst

De Gols-Cornelis, welke in 1997 omgevormd werd tot bvba Degomeat.Onder leiding van Franky De Gols groeide het bedrijf verder uit tot dé specialist in het vervaardigen van diepgevroren verse natuurlijke voeding voor honden en katten.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Azijnfabriek Sint - Martinus - Vinaigrerie Saint-martin

Ramerstraat 26 -1760Strijtem

St Martinus is marktleider in Belgie voor het produceren van natuurlijke alcoholazijn en speciale azijn.Daarnaast doet St Martinus ook distributie van wijn-en gearomatiseerde azijnen.

Wam Bulk Handling Machinery

Heirweg 138a -9270Laarne

Nijverheidsinstallaties nijverheidsmachines

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.