U zocht op: voedingsindustrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Sova Engineering

Szamotulystraat 18 -8700Tielt

Sova-Plastics produceert thermoplasten voor alle industrie-sectoren. Het bedrijf dat werd opgericht als eenmanszaak in 1983, is uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van spuitgieten technieken.

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Mbs Group

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

MBS - service in transportbanden. Specialist in service en optimalisatie van uw transportbandsystemen. Transportbanden in rubber en kunststof. Optimalisatie van transportbandsystemen.

Vercaigne

Breulstraat 89 -8890Moorslede

Vercaigne NV realiseert voor U complete installaties voor o.a. de voedingsindustrie, de industriële en de farmaceutische industrie. Projecten startend van eenvoudige piping, een nutsleidingenverdeelnet, HD en CIP-installaties, RVS-constructies tot..

Boons Fis

Nijverheidstraat 1 -9810Nazareth

Industriële reinigingsinstallaties van 20 tot 2000 bar voor alle industriële toepassingen. Complete bedrijfsinrichting. Professioneel hygiëne apparatuur voor de voedingsindustrie. Schuim- & desinfecteersystemen Industriële vaat- en krattenwassers.

Inox Maatwerk Constructie

Oekensestraat 83 -8800Rumbeke

Sedert 2007 is IMC bvba - Inox Maatwerk Constructie - actief als constructiebedrijf gespecialiseerd in maatwerk voor de voedingsindustrie.

Lorivan

Kachtemsestraat 165 -8800Roeselare

Lorivan: fabrikant van buffervaten, proces- en drukvaten, filtertanks voor water en lucht, persluchtvaten en waterdrukketels.We zijn actief in sectoren zoals de drinkwater- en voedingsindustrie, waterbehandeling, energie en landbouw

Potteau

Zuidstraat(heu) 24-32 -8501Kortrijk

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.

Recupal-oost

Kooigemstraat(s) 45 -8554Zwevegem

Recupal-West is gespecialiseerd in de vernietiging en/of recyclage van producten uit de voedingsindustrie. Recupal-West, recyclage van producten uit de voedingsindustrie

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Bart Rotsaert

Beukenhofstraat 77a -8570Anzegem

Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands machines voor de voedingsindustrie, slagerijbenodigdheden en gebruikte horeca apparatuur. Door een goede prijs-kwaliteit verhouding is ons klantenbestand enorm gegroeid.

Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...