U zocht op: voedingsindustrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgian Rendering Engineering

Oostnieuwkerksesteenweg 99 -8800Roeselare

B.R.E. bouwt machines en transportsystemen voor de voedingsindustrie. Het automatiseren van productielijnen tot algemeen inox constructiewerk. B.r.e heeft uw bedrijf ondersteuning wanneer U het nodig acht.

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Mbs Group

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

MBS - service in transportbanden. Specialist in service en optimalisatie van uw transportbandsystemen. Transportbanden in rubber en kunststof. Optimalisatie van transportbandsystemen.

Inox Maatwerk Constructie

Oekensestraat 83 -8800Rumbeke

Sedert 2007 is IMC bvba - Inox Maatwerk Constructie - actief als constructiebedrijf gespecialiseerd in maatwerk voor de voedingsindustrie.

Lorivan

Kachtemsestraat 165 -8800Roeselare

Lorivan: fabrikant van buffervaten, proces- en drukvaten, filtertanks voor water en lucht, persluchtvaten en waterdrukketels.We zijn actief in sectoren zoals de drinkwater- en voedingsindustrie, waterbehandeling, energie en landbouw