U zocht op: voertuig met chauffeur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Incognito

Herentalsebaan 579 -2160Wommelgem

Heeft u een directiechauffeur nodig voor een dag, week, maand? Incognito vervoert mensen in alle comfort naar de juiste locatie. Politici, CEO, noem maar op: wij hebben een groot klantenbestand, die keer op keer op ons rekenen.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Antwerp Limousine Service

Sint-katelijnevest 54 -2000Antwerpen

Voor het huren van een wagen/ limousine/ minibus met chauffeur, zowel nationaal als internationaal .Voor elke gelegenheid, zakenreis, vergadering en seminarie/evenementen.Pick-ups van alle luchthavens in België en omringende landen.

Kermans

Groenlaan 29 -2980Zoersel

Bvba Kermans is niet enkel uw partner in grote en kleine grondwerken ook in zwaar en licht transport kan u bij ons terecht.Neem dus gerust een kijkje op onze website.

Cafe-mangerie De Kaasboerin

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Het cateringbedrijf Mark Liebrecht opende al een tijdje geleden zijn nieuw hoofdhuis. Café Mangerie "De Kaasboerin" is gelegen op de Schotensesteenweg 381 te Deurne.Het volledige vernieuwde en uitgebreide pand bedient momenteel 100 zitplaatsen in...

Business & Ceremony Limo Bc Limo

Mechelbaan 691 -2580Putte

Vermoedelijk is stiptheid binnen een bedrijf als het uwe een belangrijk aandachtspunt. Competentie is dan ook een van de normen welke in uw en ons bedrijf van essentieel belang is. Onze firma streeft dan ook voortdurend naar optimale kwaliteit.

Limobiz

Azalealei 46 -2540Hove

Limousine, mobiliteit, business. LIMOBIZ combineert deze 3 begrippen op een professionele wijze, en zorgt voor al uw verplaatsingen, ook privé. Uw klanten, uw gasten of uzelf brengen wij op een standingvolle manier naar bestemming...

Exclusif Limo Rental

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Exclusif Limo Rental (dochterfirma van Mark Liebrecht) is één van de meest toonaangevende bedrijven van België. "We do it the American Way" is de slogan en het uithangbord van Exclusif Limo Rental. En dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen.

Taxi Lier

Nieuwpoortstraat 14 -2500Lier

Chauffeurstelefoon

Brusselstraat 51 -2018Antwerpen 7

Chauffeur, wagen met chauffeur, luxe minicars en autocarsWelkom op de website van Chauffeurstelefoon BVBA.Wij kunnen u in gans België voorzien van een bus met chauffeur, wagen met chauffeur of bent u op zoek naar een directiechauffeur die in uw ...

Chahal

Belegstraat 47 -2018Antwerpen

Samtrans

Helststraat 49 -2630Aartselaar

Samtrans is een koeriersbedrijf gevestigd in Aartselaar. Het familiebedrijf is opgericht door Sam, Lode en Jens Bogaerts. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect wat voor u belangrijk is.