U zocht op: voip

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Teldico Telecommunications

Industrielaan 6 -8520Kuurne

TELDICO Telecommunications B.V.B.A ( “TELDICO” ) is gevestigd te 8531 Harelbeke - Bavikhove, Bavikhoofsestraat 168Onze jarenlange ervaring in de sector staat borg voor productkennis, expertise en betrouwbaarheid“TELDICO” is officieel “erkend age

Emakers

Bissegemstraat 184 -8560Gullegem

EMAKERS is een partner in e-commerce specifiek gericht op producenten.

Voipplay Trustteam

Evolis 78 -8500Kortrijk

Voipplay is een telefonieproduct in handen van Trustteam (link: www.trustteam.be). Trustteam biedt een breed scala aan IT-producten en ?diensten voor kmo?s aan. Telefonie is daarbij een belangrijke pijler.

Gtv Telecom

Gentsesteenweg 125 -8530Harelbeke

GTV biedt professionele totaaloplossingen aan voor alle gebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven.

Fonitel

Noordlaan 12 -8820Torhout

De technologische revolutie die zich elke dag in de communicatiesector manifesteert wodt door Fonitel vertaald in een totaalproject dat aan de huidige behoeften van uw bedrijf beantwoordt.

Trustteam

Evolis(kor) 78 -8500Kortrijk

Bij Trustteam kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Met eigen, volledige redundante datacenters implementeert Trustteam innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor kmo’s in de cloud.

Hanssens Télécommunication

Kachtemsestraat 290 -8800Roeselare

Met meer dan 20 jaar ervaring kennen we telefonie als onze broekzak. Hanssens Telecom is gebouwd op een sterk en stabiel team waarbij kennis hoog in het vaandel wordt gedragen.